Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

WOŚP 2018 już 14 stycznia!

Ilość postów: 316 | Odsłon: 9330 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „WOŚP 2018 już 14 stycznia!”.
                    • Odp.: WOŚP 2018 już 14 stycznia!

16:08. A byłeś kiedyś u okulisty? Może pora postarać się o okulary, albo zapytać dyrektora szpitala ile ma sprzętu z Orkiestry, a nie rzucać słów na wiatr. Trochę odpowiedzialności.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

1. Ile ma sprzętu z orkiestry bo ja nie wiem?

2. Jeżeli takowy Sprzęt posiada to nie należy do szpitala, ale szpital płaci za utrzymanie.

3. Szpital ma obowiązek leczyć, a pacjenta nie obchodzi jak szpital pozyskał wyposażenie. Jeżeli badanie jest konieczne, a pacjent nie chce podpisać "szantażującego" oświadczenia o zgodzie na użycie sprzętu z orkiestry to co wtedy? To szpital ma problem.

Zgadzam się z gościem z 16:08 oraz z 15:13 w 100%

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Odp.: WOŚP 2018 już 14 stycznia!

1. Ile ma sprzętu z orkiestry bo ja nie wiem?

2. Jeżeli takowy Sprzęt posiada to nie należy do szpitala, ale szpital płaci za utrzymanie.

3. Szpital ma obowiązek leczyć, a pacjenta nie obchodzi jak szpital pozyskał wyposażenie. Jeżeli badanie jest konieczne, a pacjent nie chce podpisać "szantażującego" oświadczenia o zgodzie na użycie sprzętu z orkiestry to co wtedy? To szpital ma problem.

Zgadzam się z gościem z 16:08 oraz z 15:13 w 100%

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Jest to fajna akcja ale jak juz Owsiak bierze sie za poltyke to jest dla mnie wstretne. Kiedys malysza namawiano zeby z list platformy startowal i co??? Madry chlopak bo trzyma sie od tego z daleka......W tvn pan Owsiak zostal ministrem zdrowia

Gość_Etna
            Zgłoś
            Odpowiedz

Etna dokładnie. Owsiak powinien być ponad politycznymi podziałami, tak samo jak artyści.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Taki gosc jak owsiak to powinien jednoczyc ludzi a nie dzielic bo minister zdrowia jest zly i sa problemy...... no a czemu nie szczekal jak PO i ten marny PSL z tym oszolomkiem Kosiniakiem na czele byl u wladzy??? wtedy bylo to samo albo i gorzej!!!! Ewa Kopacz, Arlukowicz, Kosiniak oto cudotworcy i jak wroca do wladzy to naprawia wszystko!!! A jak sobie nie bede radzic to dostana mega inteligentnego Petru do pomocy

Gość_Ukasz
                Zgłoś
                Odpowiedz

15:35. Rozumiem, że masz pierwsze objawy amnezji, bo zapomniałeś o 1000 zł. co miesiąc "Kosiniakowego", które jest wypłacane matkom przez rok. Zapytaj tych matek, które do dziś korzystają. Trochę obiektywizmu jednak by się przydało, a nie tylko 500+ (ciekawe, jak długo?)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Artyści nie , widać że jesteś młodym człowiekiem i nie wiele wiesz o czasach komuny gdzie artyści w tamtym czasie wyrażali swe poglądy polityczne w swych utworach wierszach itd.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Niech sobie wyrażają ale nie mogą wymagać by ktoś uznawał ich za autorytety. To, co myślą to ich prywatna sprawa. Nie będzie mi artysta mówił jak mam żyć i na kogo głosować. Celebryta Owsiak również nie!

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

15;54 ale się kompromitujesz swoimi wypocinami z ciebie to widać jest dopiero artysta

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Niby dlaczego się kompromituję ? Bo mam własne zdanie i nie muszę słuchać innych ? Już bardziej kompromitujesz się Ty gościu 16:00. Gdyby Owsiak nie próbował politykować to i hejtu by nie miał a tak to bardzo wielu ludzi zraził do siebie i nie ma się co dziwić że tak się stało.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Otóż to. Wczoraj u Olejnik przeszedł samego siebie. Nie dostanie ode mnie złamanego grosza.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

No i widzicie swoimi glupimi wypowiedziami juz burzy wszystko...... moim zdaniem to wszystko celowe dzialanie zeby narod zobaczyl ze taka postac jak Owsiak jest przeciwny obecnej wladzy!!!!

Gość_Ukasz
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Te swinie oderwane od koryta kwicza z kazdej strony

Gość_Ukasz
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Niektórzy, za profity, powiedzą i zrobią wszystko, zamiast myśleć samodzielnie i być ponad podziałami.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Czy wszystkie pisowskie trole podpisaly juz klauzule ze w razie pobytu w szpitalu ich i ich dzieci nie beda korzystaly ze sprzetu kupionego przez wosp a jedynie z kasy funduszu?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Czy troll idiota z 16:18 wie ze to z podatków WSZYSTKICH obywateli utrzymywany jest ten sprzęt?Zreszta czesto bardzo drogi w utrzymaniu?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 35

Nic nie muszę podpisywać. Szpital mam mi zapewnić wszystko, co potrzebne. Koniec. Kropka. Takie teksty jak Twój gościu 16:08 to jakieś kpiny.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1245 ... 15161718
Przejdź do strony nr
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę