16:08. A byłeś kiedyś u okulisty? Może pora postarać się o okulary, albo zapytać dyrektora szpitala ile ma sprzętu z Orkiestry, a nie rzucać słów na wiatr. Trochę odpowiedzialności.
1. Ile ma sprzętu z orkiestry bo ja nie wiem?
2. Jeżeli takowy Sprzęt posiada to nie należy do szpitala, ale szpital płaci za utrzymanie.
3. Szpital ma obowiązek leczyć, a pacjenta nie obchodzi jak szpital pozyskał wyposażenie. Jeżeli badanie jest konieczne, a pacjent nie chce podpisać "szantażującego" oświadczenia o zgodzie na użycie sprzętu z orkiestry to co wtedy? To szpital ma problem.
Zgadzam się z gościem z 16:08 oraz z 15:13 w 100%
1. Ile ma sprzętu z orkiestry bo ja nie wiem?
2. Jeżeli takowy Sprzęt posiada to nie należy do szpitala, ale szpital płaci za utrzymanie.
3. Szpital ma obowiązek leczyć, a pacjenta nie obchodzi jak szpital pozyskał wyposażenie. Jeżeli badanie jest konieczne, a pacjent nie chce podpisać "szantażującego" oświadczenia o zgodzie na użycie sprzętu z orkiestry to co wtedy? To szpital ma problem.
Zgadzam się z gościem z 16:08 oraz z 15:13 w 100%
Jest to fajna akcja ale jak juz Owsiak bierze sie za poltyke to jest dla mnie wstretne. Kiedys malysza namawiano zeby z list platformy startowal i co??? Madry chlopak bo trzyma sie od tego z daleka......W tvn pan Owsiak zostal ministrem zdrowia
Etna dokładnie. Owsiak powinien być ponad politycznymi podziałami, tak samo jak artyści.
Taki gosc jak owsiak to powinien jednoczyc ludzi a nie dzielic bo minister zdrowia jest zly i sa problemy...... no a czemu nie szczekal jak PO i ten marny PSL z tym oszolomkiem Kosiniakiem na czele byl u wladzy??? wtedy bylo to samo albo i gorzej!!!! Ewa Kopacz, Arlukowicz, Kosiniak oto cudotworcy i jak wroca do wladzy to naprawia wszystko!!! A jak sobie nie bede radzic to dostana mega inteligentnego Petru do pomocy
15:35. Rozumiem, że masz pierwsze objawy amnezji, bo zapomniałeś o 1000 zł. co miesiąc "Kosiniakowego", które jest wypłacane matkom przez rok. Zapytaj tych matek, które do dziś korzystają. Trochę obiektywizmu jednak by się przydało, a nie tylko 500+ (ciekawe, jak długo?)
Artyści nie , widać że jesteś młodym człowiekiem i nie wiele wiesz o czasach komuny gdzie artyści w tamtym czasie wyrażali swe poglądy polityczne w swych utworach wierszach itd.
Niech sobie wyrażają ale nie mogą wymagać by ktoś uznawał ich za autorytety. To, co myślą to ich prywatna sprawa. Nie będzie mi artysta mówił jak mam żyć i na kogo głosować. Celebryta Owsiak również nie!
15;54 ale się kompromitujesz swoimi wypocinami z ciebie to widać jest dopiero artysta
Niby dlaczego się kompromituję ? Bo mam własne zdanie i nie muszę słuchać innych ? Już bardziej kompromitujesz się Ty gościu 16:00. Gdyby Owsiak nie próbował politykować to i hejtu by nie miał a tak to bardzo wielu ludzi zraził do siebie i nie ma się co dziwić że tak się stało.
Otóż to. Wczoraj u Olejnik przeszedł samego siebie. Nie dostanie ode mnie złamanego grosza.
No i widzicie swoimi glupimi wypowiedziami juz burzy wszystko...... moim zdaniem to wszystko celowe dzialanie zeby narod zobaczyl ze taka postac jak Owsiak jest przeciwny obecnej wladzy!!!!
Te swinie oderwane od koryta kwicza z kazdej strony
Niektórzy, za profity, powiedzą i zrobią wszystko, zamiast myśleć samodzielnie i być ponad podziałami.
Czy wszystkie pisowskie trole podpisaly juz klauzule ze w razie pobytu w szpitalu ich i ich dzieci nie beda korzystaly ze sprzetu kupionego przez wosp a jedynie z kasy funduszu?
Czy troll idiota z 16:18 wie ze to z podatków WSZYSTKICH obywateli utrzymywany jest ten sprzęt?Zreszta czesto bardzo drogi w utrzymaniu?
Nic nie muszę podpisywać. Szpital mam mi zapewnić wszystko, co potrzebne. Koniec. Kropka. Takie teksty jak Twój gościu 16:08 to jakieś kpiny.