Ile miłości to bliźniego :) Przy puszkach twierdzą, że zbierają pieniądze, gdyż kochają ludzi, a na necie bluzgi i wyzwiska ... brawo :)
W którym miejscu? Zacytuj?Nie rzucaj słów na wiatr. Czekam, gdzie te "bluzgi i wyzwiska"?No tak, to już omamy wzrokowe+ mania prześladowcza. Jest chyba poważniej niż się wydaje......
Co, brakło dowodów?Tak, jak ty zachowują się tchórze i kłamcy przyparci do muru. Już kończysz całodzienny dyżur "siewcy dobroci" na tym forum?
Normalni ludzie nie zaprzeczają temu, że WOŚP pomaga.
Ale widzą też, że rodzina założyciela żyje z tego bardzo dobrze oraz to, że faktyczna skala tej pomocy wyrażona w pieniądzach jest rzędzu jednego promila całego budżetu NFZ.
06.37, wartość pieniądza można oceniać m.in w procentach, nigdy w promilach. A tobie chyba te promile na mózg się rzuciły i pod ich wpływem wypisujesz te brednie.
hahahahah .... podstawówka się kłania :)
ha ha ha ha
moze chce wsadzic do tego piekielnego ....
Cała zadyma daje 0,001 budżetu NFZ. To chyba proste do wyobrażenia, jaki naprawdę jest wymiar tej całej pomocy.
A to że Jurek mówi, że Dzidzia za darmo pracuje, a jednocześnie pisemnie stwierdza coś zgoła odmiennego, to chyba nawet łatwiejsze do pojęcia :)
Czuwaj.
17:54. To koniecznie musisz się dorzucić, żeby był większy procent. Albo złóż zobowiązanie, że będziesz płacił wyższe podatki, bo dlaczego uczciwi ludzie mają ci fundować sprzęt medyczny, a ty umiesz tylko filozofować(pożal się Boże) i na krzywy ryj korzystać z tego, na co inni się złożyli? To się nazywa cwaniactwo i proste oszustwo. Wstydź się kombinatorze.
Wstydzę się, że mieszka w Ostrowcu Św. takie zakręcone coś, które utopiłoby w łyżce wody każdego kto tylko pozwolił sobie zwątpić w świętość miłego pana w czerwonych okularach napychającego sobie kieszonki pieniążkami oddanymi przez dzieci na ratunek noworodków.
Prawicowo-chory, a mnie nie wstyd, że ty jesteś wyjątkowo twardogłowy i ograniczony na ludzi i ich sprawy. Sam się za siebie wstydź. Ja cię nie znam i jakoś nie żałuję tego faktu.
Jeżeli jesteś tą samą osobą dokonującą wpis z 20:37 o promilach to oznacza, że rozmawiam z kimś kto już dawno powinien pójść spać, gdyż dobranocka się skończyła :)
Nie jestem tą osobą, ale popieram Ją w całej rozciągłości. Gdzie o tych promilach pisali w SŁUPCY? Twoim źródle informacyjnym? "Kończ waść, wstydu oszczędź" i nie kompromituj się już tak do końca. Zostaw sobie chociaż jakiś promil rozumu.
20:48. Jeśli ja pójdę spać, to kto będzie do ciebie pisał, jak WSZYSCY już dawno olali cię komisyjnie, tylko ja jeszcze mam nad tobą litość:):)
Dziewczyny,nie kłóćcie się.Polak głupi ,to daje.Jak nie Ksiedzu ,to Owsiakowi,a potem narzeka ,że wszędzie zdzierstwo.
20:43. Dlaczego oceniasz innych według siebie? To, że ty jesteś "głupi" a wydaje ci się coś przeciwnego, to już twój problem. Mnie wystarcza, aby podzielić się z innymi w potrzebie.