Tak, szczególnie cieszy wtedy gdy ten sprzęt leży bezużytecznie bo nie ma odpowiednich procedur lub NFZ nie płaci odpowiedniej ilości punktów za jego obsługę, tudzież nie ma odpowiednio wyszkolonej kadry.
Ja i owszem, nawet widziałem na własne oczy więc wiem o czym pisze.
Pismen, Ty wszystko widziałeś i słyszałeś. "Dobre gadanie" Przestań pitolić o sprzęcie z WOŚP, bo jak widać guzik widziałeś. Tu pieniądze dajesz dobrowolnie czym pomagasz innym. A co z pieniędzmi z podatków które masz przymus płacenia? Sprawdzałeś co się z nimi dzieje? Sprzęt (czyt. samochody rządu) zakupiony z podatków napewno jest świetnie wykorzystany i nie stoi bezużyteczny.
Nie dajesz na WOŚP to zamilcz w tym temacie i pamiętaj Ty i Twoi bliscy nie ważcie się korzystać z tego sprzętu zakupionego przez WOŚP.
Na wlasne oczy telewizji T.
A ja do puszki rzucam. Owsiak jest wspaniały i niech gra jak najdłużej. Od pierwszej edycji jestem z nim. I będę nadal.
Składkę zdrowotną kilkadziesiąt lat już płacę, choć pewnie wolałabym odkładać te kwoty na jakieś osobiste konto i czerpać z niego na leczenie w miarę potrzeb. Na emeryturę też składkę całe życie zawodowe płaciłam i to co mam, to "ni żyć ni umierać". Ale przepisy towarzystwo z Wiejskiej stworzyło takie, że ani ja ani Wy w tym momencie nie zrobimy nic. A my to towarzystwo wybieramy. Dopóki okręgów jednomandatowych nie będzie - wszelkie zmiany będą tylko pobożnymi życzeniami. Takie moje zdanie jest.
Raj? Owszem - bardzo dosłownie, gdy NFZ odmawia komuś refundacji leczenia.
Pismen, taki jesteś wyszczekany. Na każdy temat masz coś do powiedzenia, na każde pytanie gotową odpowiedz. Wiec ja ci zadam pytanie: dlaczego siedzisz schowany za monitorem, a nie wyjdziesz ze swoimi pomysłami, ideologią życia i wielką wiarą w siebie, do przodu. Zasiadając np w RM? Dlaczego nie strasz się o Prezydenturę w naszym mieście ? A póżniej być moze wyfrunął byś w Polskę, na inne, intratne posadki? Czy nie uważasz,że się marnujesz w ten sposób tracąc swoją energie? Czy twoja odwaga polega tylko na anonimowym pluciu na każdego, kto ma inne poglądy, niż ty?