bezinteresowna może i była na samym początku ale teraz to zwykły interes "siema play " .
Nie po chreścijańsku, ale "Oby Wasze dzieci lub wnuki inkubatora potrzebowały".
Tylko pamiętajcie, wara od Owsiakowych.
Na inkubatory i inne tego typu rzeczy to płacimy podatki!!!! Bezpieczeństwo i ochronę zdrowia naszą i naszych dzieci ma zapewnić nam państwo, gwarantuje to nam konstytucja. Czyżby się coś zmieniło w tym temacie klemensie12? Podobno jest tak dobrze, tak wspaniale, Donald tak mówił...Więc po co nam jakaś orkiestra???
Nikt ich nie przekona, ze czarne jest czarne i finito. Sami nic nie potrafia sensownego zdzialac, ale innych krytykowac pierwsi. Zenada.
Siee,sieee,sieeeemaaaaa.
ja dawałem i będę dawał, różnie to z kwotami bywa, ale to już tyle lat i jakieś efekty są, 1% też zawsze staram się na kogoś przeznaczyć - choć to też niewiele w sumie wychodzi.
Płacę ZUS co miesiąc na służbę zdrowia rocznie około 3100 zł w tym roku pewnie więcej...
Drugi raz płacę prywatnie za wizytę żeby się nie denerwować i nie popaść jakąś inną chorobę z powodu terminów lub kolejek w przychodniach czy nawet u dentysty....
Dlaczego mam płacić trzeci raz za coś za co już zapłaciłem ...
Donjuan, do niektórych tak oczywiste rzeczy o których napisałeś po porostu nie docierają.
donjuan, a zmusza cie ktoś do tego? Ja też opłacam wymienione przez ciebie składki, ale do głowy by mi nie przeszło, przejść obojętnie obok wolontariusza z puszką. W przypadku odprowadzanych składek z mojej pensji nie mam nic do powiedzenia, mimo, ze widzą, jak te pieniądze są marnotrawione. Niestety, nic na to nie mogę poradzić. Akcja Owsiaka przynosi jakieś efekty. I miło mi, gdy jestem w szpitalu i widzę sprzęt zakupiony przez WOŚP, bo jakaś malutka część tego urządzenia jest także dzięki moim skromnym składkom