ja również z rodziną w tym roku nie dam ani grosza.
@donisław masz u mnie punkt!
To masz fajnych kolegów.....koleżanko
zawsze dawałam spore sumy,uważałam że są to pieniądze przeznaczone na ratowanie ludzkiego życia które jest bezcenne, Teraz nie dam nawet grosika ,nie będę finansować zabijania ludzi. Owsiak u mnie i moich znajomych jest spalony i znienawidzony. Oby ta jego inicjatywa została poddana eutanazji z dobrym skutkiem
A ja nie zamierzam utrzymywać rodziny Owsiaka i wyręczać państwa z jego obowiązku siema .
Nie ma takiej glupoty w slynnym radiu opowiedzianej w ktora niektorzy by nie uwierzyli. Orkiestra gra w tym roku min. aby ilosc lozek dla starszych w szpitalach byla wieksza, na specjalnych oddzialach, a co opowiadaja "sluszne inaczej media" to sie sluchac nie daje.
Ale "ciemny lud" jak zawsze kupi.
Popieram, najpierw niech to państwo stanie się normalniejsze, w takim układzie jaki mamy obecnie nie wiadomo komu pomagamy, potrzebującym czy tonącemu w długach NFZ-towi... Jeśli upadnie ten moloch i służba zdrowia stanie się prywatna wtedy wrzucę coś do puszki. siema.
Sprzęt jest w szpitalach, a kiedy zostaną sprywatyzowane zgodnie ze słuszną linią partyjną, kto go przejmie? Hmm, jak myślicie?
ludzie, zanim zaczniecie oczerniać Owsiaka to posłuchajcie sobie tego wywiadu z nim i nie dajcie sobie robić papki z mózgu przez media.
Drzyj szaty w obronie Jurka i jego medialnego przedstawienia a w zamian dostaniesz może 100 miejsce w kolejce do specjalisty . Czy nie widzicie że to zwykły Biznes pod nazwą WOŚP jaki sobie Jurek z rodziną zrobił z darmową obsługą I oprawą medialną i ochroną Policji za którą i tak my płacimy .Siema i róbta co chceta a jakoś to będzie
Kościół nie ma nic wspolnego z tematem ? A ja pluje jadem ? hmm,..(sic)
Ile jest takich ludzi , którzy nie przegladają codziennie prasy ?
Ja to mam wrażenie że w tym kraju wośp jest przez cały rok
Sama jestem wolontariuszką i nie wyobrażam sobie, żebym wyciągała zebrane pieniądze z puszki. Zresztą,ktoś musi mieć wprawę, żeby wyciągnąć pieniądze z puszki i nie zostawić żadnego śladu, bo puszki są zaplombowane...
gdzie WOŚP ma siedzibe w ostrowcu zeby mozna było isć i osobiście wreczyc pieniądze