Przede wszystkim będa grały, a jakże, gorące serducha ludzi, którzy nie dali sobie wmówić, ze cały świat jest zły. Pozdrawiam wszystkich wolontariuszy. Do zobaczenia na ulicach naszego smutnego, ale mimo wszystko, pięknego miasta.
Owsiak powiedział, że starszych ludzi z demencją lub alzhalmerem powinna obejmować eutanazja. W tym roku zbiera na geriatrię i jednocześnie mówi takie rzeczy? Nie dostanie ode mnie złamanego grosza!
Jurek tego nie powiedzial. Media tak zinterpretowaly jego slowa a Ty slepo je podchwyciles.
Ja zagram dla Wosp.
NIE DAM ANI GROSZA W TYM ROKU PRACUJE W CENTRUM ZDROWIA DZIECKA KTÓRE TONIE W DLUGACH OBNIZAJĄ PENSJE O 8% UWAŻAM ŻE OBNIŻKA MOJEJ PENSJI WYSTARCZY NA RATOWANIE ŻYCIA DZIECI-ZAŁOSNE.
WOŚP 2013 w Ostrowcu http://www.ostrowiec-sw.pl/wosp.html
ciekawe czy po raz kolejny zostanie skasowany przez fan-club torunski
Niestety w wośp uczestniczy wielu nieuczciwych ,,wolontariuszy'' kradnących pieniądze z puszek :/ . Bez urazy dla tych uczciwych. Po za tym woodstok z pieniędzy wośp... nie na to powinny iść te pieniądze!
Jaskie pomówienie? Wielu gówniarzy nie raz się chwaliło po pijaku ile to nie zarobili biorą kasę z puszek. Pismen, widzę że jesteś bardzo do tyłu w kontaktach z młodzieżą.
Oczywiscie ,Pismen zna się na wszystkim bezbłędnie.
Mam kolegę, który mówi ze co roku 400zł wyciągał z puszki, tera wielki policjant heh
Niedoczekanie Twoje Donislaw. Już koperta naszykowana i 50 zł pójdzie na potrzeby mojej parafii a nie jakieś Woodstocki, gdzie wóda i narkotyki leją się strumieniami. Moja kasa i sam decyduję komu dać, a komu nie.
Na nikogo nie pluję, to raczej inni próbują pluć na Kościół, który nie ma nic wspólnego z tym tematem, no ale skoro można mu dołożyć przy okazji to taki Burzum nie przepuści, bo po co?
no pójdzie na potrzeby parafii....ksiądz będzie miał więcej na panienki i inne przyjemności