Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Word Tarnobrzeg

Ilość postów: 19 | Odsłon: 2713 | Najnowszy post
  • Word Tarnobrzeg

Czy ktoś wie jak teraz traktują tam ludzi zdających i jest ktoś kto ostatnio zdał? Za tydzień zdaję na B.

Gość_szoker
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Word Tarnobrzeg

Spoko ja zdałem wczoraj za drugim razem.Powodzenia .

Gość_Norbi
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Word Tarnobrzeg

Omijaj Tarnobrzeg szerokim łukiem.Podczas egzaminu za omijanie dziur "nie respektowanie zasad kierowania pojazdem" i egzamin oblany.Podczas powrotu przy wjechaniu w dziurę "co Pan robisz szkoda samochodu.Przez dwie godziny na około 30 osób zdało dwie.

Gość_kgb
      Zgłoś
      Odpowiedz

w kielcach najtrudniej :(, zdawalem tam jak zdawalnosc wynosila 20%

Gość_nvm
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Ja dziś właśnie oblałam. Tzn oblali mnie na siłę!Przy zmianie pasa ruchu spojrzałam w lusterko i zmieniłam pas a koleś do mnie z ryjem że się nie upewniłam. Jechałam przez rynek a tu mi pięknie wbił rowerzysta i choć zahamowałam to facet stwierdził że stworzyłam zagrożenie. KATASTROFA

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Mnie się udało wreszcie zdać jakieś 2 tygodnie temu. Wszystkim życzę powodzenia i wytrwałości przede wszystkim!! ;))

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Wytrwałość jest, gorzej z funduszami xD

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja zdałam tam za pierwszym razem :) Jak umiesz jeździć to wszędzie zdasz :)

Gość_.
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Faktycznie zbyt tania "przyjemność" to nie jest.. 140zł za egzamin praktyczny po kolejnym NEGATYWNYm może przyprawić o ból głowy;/ W takim razie oby jak najszybciej było pozytywnie:)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Roczne koszty samochodu wielokrotnie wyzsze, a tu stowka czy dwie i juz jeki.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Zgadza się. Opłacenie egzaminu, szkolenie dodatkowe, dojazd kosztują;p Jeśli mam przed sobą piąte podejście to już nie stówka jedna czy nawet dwie:-P

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

tak tak okalmuj sie dalej..

Gość_nvm
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

A wg mnie Tarnobrzeg jest jak najbardziej ok, zdałem za pierwszym razem dwie kategorie, dużo znajomych zdało za pierwszym. Musisz uważać, a jeśli ogarniasz, to raczej zdasz za pierwszym razem. Jednak musisz się przygotować na sytuację, że jak będzie chciał Cię oblać, to Cię obleje, ale to już w każdym mieście tak jest. Biorąc pod uwagę poziom trudności miasta, to Tarnobrzeg jest bardzo łatwym miastem.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

jest łatwym miastem z upierdliwymi instruktorami, nie lubia nas za afere ktora kiedys byla :) a teraz jest znowu... tylko kielce a najlepiej radom

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Klepiesz smuty gościu afery to są w każdym WORD jak się ma pojęcie i zdolności to się zda a jak nie to będziesz zdawał naście razy.Tarnobrzeg jest bardzo łatwym miastem .A w Kielcach to co wszyscy za pierwszym może zdają? Ja zdałem za drugim wszystkim polecę Tarnobrzeg .

Gość_olo
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

zdałam za 4 podejściem ale tylko dlatego, że się bardzo stresowałam. Ale to prawda - traktują człowieka jak śmiecia ci egzaminatorzy. Jak na początku pokażesz, że jesteś zestresowany to on to wyczuje i specjalnie cię będzie wkurzać, gadać " co pani/pan robi zamiast mówić "w prawo, w lewo, prosto, proszę zawrócić itd" bo tak naprawdę takie gadanie wytrąca z równowagi.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Egzaminatorzy się tak zachowują z dwóch powodów.Pierwszy,mniej ludzi przystępuje do nowego egzaminu teoretycznego a po aresztowaniach zostało 22 egzaminatorów.Więc trzeba sobie robotę zabezpieczyć kierując na ponowny egzamin.Drugi,wytworzenie sytuacji zmuszającej do "dania" żeby chcieli dawać.Gdyby nikt nie musiał dać siedmiu by nie zatrzymali.

Gość_kgb
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pamiętam jak sama zdawałam i była dziewczyna która 11 raz podchodziła. Śmiesznie to czasem wygląda jak się nawet z placu nie wyjedzie a zapłacić trzeba. Ja akurat na fajnych egzaminatorów trafiłam a zdałam za 2 razem.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę