Witam, chciałam się zorientować czy ktoś potrzebuje na czerwiec tego roku kamerzystę, fotografa orkiestrę lub salę. Jest szansa na 70% że zwolni się ten termin i mogłabym odstąpić usługodawców. Do końca lutego byłabym pewna na 100% to jak coś to e-mail i dam znać wtedy. Sala tak na 150 osób lub mniej.
Masz rację, jeżeli nie jesteś pewna zamknij temat i nie wracaj. Nie ma sensu męczyć się całe życie i płakać w poduszkę. Trzymaj się ciepło.
Ja po prostu mysle nad zmiana terminu z przyczyn nie związanych z rozczarowaniem czy czymś podobnym. Po prostu nie wiem czy będę na siłach tego dnia bo wynikly pewne komplikacje:-)
Magnolia Tarłów. 2 sale parkiet nie śliski bo byliśmy sprawdzić na sylwestrze wszystko naprawdę ok. Pierwsza sobota czerwca. Ale tak jak mówię jeszcze muszę przemyśleć bo szkoda mi troszkę odwoływać, bo ciągle myślę że może akurat będzie ok.
Ja potrzebuje na 24 czerwca sali i muzyki jaki koszt jest tam???
To jest 3 czerwiec. Sala 145zl osoba bynajmniej na ten rok. Orkiestra 3600 sukces.
Tez mysle nad weselem tam ale to dopiero w 2018r. A mozesz mi cos napisac o jedzeniu,ktore tam podaja? Nie bylam tam nigdy niestety ale slyszalam,ze bardzo w porzadku jest.
Posiłków mamy 6 za 145 zł. Wiesz jedzenie na sylwestrze zwykle mocno odbiega od tego jakie sobie ktoś wybierze na wesele. Było bardziej wymyślne że tak powiem ja jestem za tradycyjnym ale innym smakowało. Ja po prostu zamiast schabowy go zawijanego z pieczarkami i boczkiem wolę zwykłego rozumiesz. Ale mam dużo znajomych co byli na weselach i naprawdę chwała bardzo. Obsługa dba o czyste talerzyki i w ogóle.
Jestem zainteresowana.
To jakbyś mogła podać jakiś kontakt typu mail to bym się skontaktowała z tobą jak już na 100 % będę wiedziała. A na co byś się decydowała? Wiesz chodzi o to że zadatki mam powplacane więc termin jest zabezpieczony.
Zanajoma szuka sali na czerwiec, ostaw nr tel.
Moj e-mail ange87@onet.pl niech napisze to jej na e mail prześlę.
Czy znajoma jeszcze potrzebuje sali?