a głupich w balona robić i im podpuche dawać,że to tacy super!!!!!!
no własnie, to mnie zastanawia - facet w tym wieku ma zazwyczaj, albo zaczyna mieć problemy z seksem, to skąd te kochanki? Często nawet niemłode, brzydkie, dzieciate
pewnie jest zajefajnie ;-)
Jak to dlaczego, bo takim babom nic lepszego sie nie trafia ;)
hahaha...z takim maślakiem zwiędniętym.
To po co tym babom takie zdechlaki pablo??????kobitka wyczuje impotenta i żarciki z niego robi.
prawda! kto zechce takiego co mu staje raz na miesiąc? Jaki 50 latek ma atrakcyjną kochankę? chyba tylko taki z kasą i pozycjąco funduje spa i samochód. A reszta zadawala się babami z przychówkiem, wnuczkami, cyckami do pasa i tapirem na głowie ;/ żenada
No i po co wam kobietki takie dziady. Nie lepiej samej??? A do łóżeczka od czasu do czasu ciasteczko. Życie jest piękniejsze bez balastu , jakim jest facet
Ale takiego dziada najczęściej wybierają takie co nikt na nich nie poleci ;/
no nie byłbym taki pewny, Mam sąsiadkę chyba z 40 paro latkę, blondynka super - wygląda na 10 lat mniej Miła ale jednocześnie jakaś niedostępna, wygląda tak, że 30 latek poleci, a od lat ma faceta, który chyba jest dużo starszy.
Co drugi facet chciałby ją prze... a ona woli jakiegoś siwego, starego
Niewysoka szczupła blondynka? Włosy do ramion, zawsze super ubrana? Jak to ta, to fakt marzenie...
Jakie osiedle?
Ale może facet ma gruby portfel ???
Nie wiem, nie sprawdzałem :) ale to babka po 40, która wygląda jak marzenie :)
Sporo jest takich atrakcyjnych kobietek , powiem wiecej mnie bardziej podobaja sie te zadbane , eleganckie 40+ niż 20+
Jestem wolny w tym wieku,nie kręca mnie przygody z kobietami,nie znaczy że nie mam dużo znajomych i przyjaciół.
50 latek sporo umie i może sporo nauczyć uwierzcie mi.
nauczyć czego? chyba jak mu plecy wymasować, bo go kręgosłup boli.
albo co zrobić żeby stanął na wysokości zadania? :D