Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wolni panowie ok. 50-tki

Ilość postów: 191 | Odsłon: 12606 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Wolni panowie ok. 50-tki

Ja też tak uważam gościu.G. Wszyscy mężczyźni to niedojrzali chłopcy do wychowywania i zajmowania się nimi do starości.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 122

Odp.: Wolni panowie ok. 50-tki

a może z innej strony=mam 54 lata,żona-60 lat/jesteśmy razem 30 lat/jeszcze jej nie zdradziłem'a co do sexu,to prawie co dzień i to kamasutra,niemożliwe? a jednak.....

Gość_wal-duś
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

wal-duś jesteś wyjątkiem i to bardzo inteligentnym. Wybrałeś kobietę starszą od siebie.Wiedziałeś co robisz. Kobieta starsza będzie miłować swojego pana, dbać o niego i będzie mu wierna , bo zawsze ryzyko jest ,że może odejść do młodszej. A i temperament w waszym związku jest równy, więc to był strzał w 10. Ale takich inteligentnych wyborów mało kto dokonuje. Mężczyżni przeważnie uganiają się za młodszymi. Żeby udowodnić przed kolegami , czy przed samym sobą swoją atrakcyjność., czy inne możliwości. I nie oszukujmy się - bardzo chcą sprostać wymaganiom młodszej żony i........zaczyna się ...droga pod górkę, depresje, nieporozumienia , w końcu zdrada . Dzisiejsze czasy dla panów nie są łaskawe, dlatego panowie chcąc stworzyć trwały związek powinni jednak szukać kobiet starszych o co najmniej 8 lat. Takie czasy panowie i nie ma się tu o co obrażać , bo to rzeczywistość, a nie jakieś wymysły.Do gościa 08:27 jeżeli jesteś taki seksowny 50l to spotkaj się ze mną i porównamy swoje figury . Mam 176 cm wzrostu i ważę 62 kg. nie zauważyłam u siebie żadnej kupy tłuszczu.Wszyscy się starzejemy i każdy inaczej, wolniej , szybciej . Nazwać kobietę kupą tłuszczu świadczy tylko o twojej bardzo niskiej kulturze , więc może udowodnisz jaki z ciebie seksowny , przystojny wysportowany 50l ... No to do zobaczenia. Podaj kontakt do siebie ciekawa jestem bardzo jak wyglądasz

Gość_gość.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 123

bo Cię nie zna, a najwięcej maja do powiedzenia właśnie ci

magik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gośc dziś 8:27.ubawiłam się twoim tekstem.Jeśli jesteś facetem po 50 to się rozbierz,stań przed lustrem i zgłoś się do programu goło i wesoło.A jestem kobieta 40+,sliczną i b.zadbaną,a na dodatek nimfomanką.I czy mam się tego wstydzić?Wręcz przeciwnie życie dla mnie jest piękne,ale tylko u boku młodego faceta.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gość z 18:59,gdzie Ci poda do siebie kontakt takie stare,z wielkim brzuchem śmierdzące z rożnych części ciała chłopisko?A i pod kopułą nie ma nic,co wynika z jego wypowiedzi.Ja nie jestem ciekawa jak on wygląda,nie lubię zwracać jedzenia.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mężczyźni, którzy wolą dużo starsze albo dużo głupsze od siebie kobiety, zazwyczaj mają kompleksy. Bo maja pewność, że tak nigdy ich nie zdradzi ;)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Właśnie tacy są mężczyżni , nie widzą swoich wad i nieudolności. Uganiają się za młodszymi , a potem użala się jeden z drugim ,że zdradziła , że on pracował ,zapewnił jej wszystko, jak mogła!!! Nie pomyśli o jednej z najważniejszych rzeczy- nie dał rady sprostać jej temperamentowi, bo kobieta w wieku 30 lat i mężczyzna dobiegający 40 -tki to niestety dwa różne temperamenty. I niestety , ale panowie nie dbają o siebie tak jak kobiety, dlatego wygląd ich już po 30 daje sporo do życzenia. Czasy się zmieniły, niestety! Naiwność panów pozostała niezmienna.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 130

I jesteś w błędzie gościu z 20:19.To wy faceci jesteście głupszymi istotami,żeby się zadowolic korzystacie z sexu płatnego,albo jedziecie na ręcznym,bo nie jesteście w stanie zaspokoić żony,nie mówiąc już o tym,żeby znależc kochankę.I nie oglądajcie filmów xxx,o tam występują tacy faceci,że wpadniecie w jeszcze gorsze kompleksy.I bądżcie swiadomi,że większość z was juz ma poroża.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a ja nie jestem do końca pewna, że faceci sa gorsi. Kobiety często akceptuja mężczyzn, którzy je wykorzystują - pranie, prasowania, seks - w zamian za obietnice - kocham cię, ae nie moge zostawić żony bo jest chora, dzieci sa małe itd. To jeszcze gorsze niz płatny seks...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 132

Masz rację gościu 20:19 mężczyżni którzy mają jakieś kompleksy wybierają starsze kobiety, niekoniecznie głupsze , powiedziała bym wręcz przeciwnie - mądrzejsze. Dzięki temu czują się dowartościowani, są rozpieszczani i mają pewność ,że nigdy nie będą zdradzeni. I mają rację, bo taka starsza kobieta zrobi wszystko żeby zatrzymać przy sobie swojego pana. I o dziwo , ale takie związki nie rozpadają się.Bo dlaczego facet ma szukać czegoś innego , jak jest traktowany jak królewicz, kobietka skacze koło niego, gotuje smakołyki ,traktuje jak klejnot najdroższy ...Faceci lubią być tak traktowani.Starsza przejmie na siebie wszystko ,żeby nie stresować swojego pana, a młodsza niestety podzieli równo obowiązki . Czyż tak nie jest??? oczywiście jak zwykle zawsze od reguły bywają wyjątki.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Oj ,joj to ja już młodszego nie szukam , wole starszego, bedzie latał on koło mnie a ja mu przyprawie rogi

Gość_diablica
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Z mojego wieloletniego doświadczenia wynika ,że jednak panowie teraz szybciej się starzeją niestety !

wampirzyca
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a ile masz ty,że tak doświadczona jesteś

Gość_xxx
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 136

mam38lat i jestem sam (nie mylic z singlem)ja jestem samotny.zgorzknialy rowniez jestem.nie szukam juz partnerki natomiast coraz wiecej pracuje aby nie myslec o samotnosci.zostane sam jak palec ale bede mial tyle kasy ze bede mogl oplacic osobe ktora poda mi przyslowiowa szklanke wody.dziekuje

Gość_el toro
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Oj samemu też jest fajnie. Robisz co chcesz , jesteś panem swojego losu . Nie wiem dlaczego tyle osób narzeka na samotność? Przecież jest i jakaś tam rodzinka i znajomi . Nie rozumiem tego. I jesteś wolny , wolny , nie musisz się tłumaczyć z niczego i przed nikim.

wampirzyca
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pewnie ,że fajnie ja też nie narzekam

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak tacy faceci sa do kitu tak jak piszecie, to dlaczego najwięcej żonatych w tym wieku znajduje kochanki? Mężatki, wolne, rozwódki, do wyboru, do koloru. Na co lecą?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę