Powtarzam ci jeszcze raz ,to byla tylko riposta na wczesniejsze obrazliwe wypowiedzi tej pani , ogolnie zgadzam sie z toba , pozdrawiam
Gość z 9:59,jak mogłeś nazwać kobietę wyrafinowaną lampucerą?Tak to możesz obrażać swoją żonę.Straszne chamstwo z ciebie wychodzi i nie ma to znaczenia,że jesteś rodowitym ostrowiakiem.Jestem kobietą 40+ i muszę cię uswiadomić,że dużo mlodych,fajnych facetów lubi takie dojrzałe,dbające o siebie kobiety.I nie łudzmy się,że facet 50 letni ma coś ciekawego kobiecie w łożku do zaoferowania.Ponieważ obrazileś b tamtą kobietę,to ja ci napiszę,że naprawdę jesteś juz starym capem
Masz racje 15: 40 facet po 50 to stary cap i j.w czytam wulgarny i na pewno nieszczęśliwy i zgorzkniały , choć pisze ,że ma młodszą i seksowna żonę. Chyba tylko na papierze, bo jak by był zadowolony i szczęśliwy to by nie obrażał w ten sposób innej kobiety. Ja też gościu 09:59 uważam ,że jesteś stary cap i zgorzkniały , bo juz niewiele możesz dać swojej młodej , seksownej żonie.
A nie prościej zaakceptować siebie ze swoimi wadami wynikającymi z wieku ? No tak łatwiej jest wypominać sobie wady :)))
Jak byscie uwaznie czytaly po kolei od poczatku wszystkie watki tej kobiety to byscie trzymali moja strone ,gdy od samego poczatku wyzywala i ublizala mezczyznom ,a ja chcialem tylko jej uswiadomic ze taka krytyka z jej strony nie bedzie bezkarna i dalem jej troche po nosie .Tak ze nie przezywajcie az tak bardzo .Zycze milych snow ,pa pa . . .
Gościu z 21:07,ta kobieta nie ublizala mężczyznom,tylko pisała prawdę,A że ty sie z nią nie możesz pogodzic to już tylko twój problem i nie dałes jej trochę po nosie,tylko zachowałes sie jak prostak.I komu Zyczysz miłych snów,kobietom?Nie bądz ironiczny.To ty juz idziesz spac,no coz starosc meska nie radosc.
Znalazl sie mlodzik lizusik , za kilka lat to samo jej odpowiesz , a przezywasz to jak kon pod gore , a prawdy to ona nigdy nie pozna , mysli ze jak sie poslizga na mlodym chlopaku to wszystkie rozumy zjadla , i widze ze ty razem z nia .
Gosciu z 22:02,ten twoj wpis to jakis ni zapiął i ni przypiął.A nawiasem mowiac,slizgac sie po mlodym chlopaku to wielka frajda mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pisze do wszystkich kobiet 40+,ja 36lat i wrecz uwielbiam takie kobiety,prosze o kontakt zemna lg111222@tlen.pl,bede oczekiwal ,papa
Kobieta po 50,to już jest babcia.Facet po 50 to jeszcze jest gość,a kobieta-kupa tłuszczu.
No tak Panie zajęte bawieniem wnuczków,ale my jesteśmy dzięki temu wolni,wypoczęci,zdrowi i cyściochy.
50 lat,najlepszy wiek dla mężczyzny no i ta menopałza nas nie dopada,dlatego jesteśmy tacy wspaniali.
Was za to dopada prostata , a to wiele gorsze niż menopauza
Uważasz , że jestem nimfomanką , lub zgorzkniałą i chorą? gościu 07:53 . Mam 48 lat , jestem sama, dzieci wychowałam sama i nie chwaląc się zapracowałam na ich edukacje , nie szukałam dla nich "tatusia z portfelem" jak tam ktoś napisał. To ,że nie wierze w miłość to nie zgorzkniałość, to doświadczenie. Po młodych chłopakach tez się nie " ślizgam " , zresztą po żadnych , bo się szanuję i nie chce spotykać swoich kochanków byłych , czy terazniejszych , bo godność na to mi nie pozwala.Jestem dumna ze swoich dzieci, pieniędzy mi nie brakuje. Mam dom, pracę i już wiem , że porządnych mężczyzn nie ma , dlatego nie szukam. Jestem jeszcze atrakcyjna , i nie ja tak tylko myślę o sobie , bo to zdanie moich koleżanek, kolegów. Mam bardzo pogodne usposobienie i nie obrażam nikogo , pisząc cokolwiek. Nie wiem na jakiej podstawie tak mnie oceniłeś????