Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wolni panowie ok. 50-tki

Ilość postów: 191 | Odsłon: 12612 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 86

Odp.: Wolni panowie ok. 50-tki

Depresje to ty wmawiasz , bo widocznie cos z toba nie za bardzo , za malo sie przezylo zeby sie wypowiadac zigolo . A pochwy to sa porozciagane pierdolo nie od seksu ale od porodu , i nie wypowiadaj sie jak nie masz bladego pojecia .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Wolni panowie ok. 50-tki

Niestety prawda - piersi i pochwy porozciągane są od porodów.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a ja sądze, że ludzie w tym wieku idą na wygodnictwo - dla kobiety ważne, żeby facet był ustawiony i pomagał jej finansowo, a dla faceta, żeby kobitka mu prała itd. Pójdzie z nią do łózka raz na miesiąc, a jak ma większe potrzeby do do jakiejś młodszej albo ładniejszej d... I kazdy ma to co chce

Gość_dzidka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

brawo dzidka! To prawda

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Brawo dzidka,tak brawo.Tylko zapomnialas dodac,że kobiety też chodza do tych młodszych i przystojniejszych facetow.I wtedy kazdy ma to co chce.Piszecie,że piersi i pochwy sa porozciagane,to czemu wam facetom z wiekiem kurcza sie penisy?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Faceci tak mają , wydaje im się ,że są piękni i młodzi zawsze. Chcą się sprawdzić szukają młodszych kochanek , ale żaden nie wspomniał ,że płacą młodym za to że trochę poudaje, bo za fri żadna nie zechce 40 l . My kobiety nie musimy płacić , bo młodzi chłopcy są chętni na seks z doświadczona , dojrzałą kobietą. Więc co tu dyskutować panowie , szybciej sie starzejecie i prawdzie w oczy czas spojrzeć , choć to wielki cios dla każdego , bo to co maja w spodniach uważają za największy majątek .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

prawda zupełnie jak w tej rozpisce

20-letni mężczyzna to KELNER - rozleje zanim doniesie;

30-letni mężczyzna to DRWAL - rąbie co popadnie;

40-letni mężczyzna to WIRTUOZ - długo stroi, krótko gra;

50-letni mężczyzna to METEOROLOG - z przodu opad z tyłu wiatry;

60-letni mężczyzna to MŁYNARZ - siedzi na workach i bawi się sznurkiem

i tyle w temacie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Hahahahahaa , ale sie uśmiałam.!!!!! kurcze , naprawdę tak jest. musiał to ktoś bardzo spostrzegawczy wymyśleć , bo zgadza sie wszystko jak w szwajcarskim zegarku. Ja nie moge , chyba pęknę ze śmiechu musze to mojemu staremu przeczytać , ale heca.

Gość_gość.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 105

wszystko prawda, kurcze życie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 190

dobre to dobre.

Gość_Monika
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 94

A nie przyszlo ci do tej zlosliwej glowy ze niektorzy faceci po 50 maja zony mlodsze od ciebie 40-stko ,wyrafinowano lampucero , i w dodatku seksowniejsze i nie muszaca szukac blagalnie mlodszego faceta zeby z braku laku ja przelecial jak ciebie ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To młodzi chłopcy szukają nas. A jak masz 50 l to jesteś starym capem i nie wierze ,że jest z toba kobieta która ma 40 l , chyba dla pieniędzy i wygodnego życia , a rogi to juz widzę i nie ciesz sie , bo nie ma takiej opcji stary capie! a mnie przelatywać nikt nie będzie , bo szanuję się i choć jestem sama to mi nie brakuje samczego flaczka do szczęscia. Urażona męska duma proszę bardzo - widzicie kobiety teraz jaka słoma z butów wystaje i jad męski sie sączy i po co wam coś takiego???

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jad to dajesz ty , a zone to mam mlodsza od ciebie jak pisalem tylko nie zauwazylas bo masz zacisniete zeby [ chyba swoje jeszcze ? ] i zwezone oczy , skad u ciebie tyle goryczy do mezczyzn po 50 , zleca ci latka moment , o slome to martw sie swoja bo ja jestem rodowity ostrowiak , a mialbym pewne watpliwosci co do ciebie gdyz poruszylac ten temat ,widocznie trapi cie twoje pochodzenie , wspolczuje

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 97

Ot i przykład j.w , a niedawno pisałam właśnie o braku miłości , zrozumienia i poziomie inteligencji, zwłaszcza panów. Kobieta napisała o tym ,że mężczyzna szybciej się starzeje i za to została wyzwana od lampucer. I jeszcze ten zarozumiały pan twierdzi , że ma młodsza i seksowniejszą żonę od niej , choć jej nie zna. Próżność i naiwność męska nie zna niestety żadnych granic.

Gość_gość.G.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie zgadzam sie z toba G. przeczytaj wczesniejsze jej wypowiedzi , ile tam bylo jadu i zlosliwosci , a moja to jedynie riposta na jej prozne i zlosliwe wypowiedzi o panach po 50 , ona musi wreszcie zrozumiec ze za 10 lat bedzie walczyc juz o faceta starszego od siebie bo mlodszego zobaczy tylko na filmach internetowych ,i to ona obrazala wszystkich , zadufana w sobie , nie wiadomo czemu .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jestem kobietą, ale zgadzam sie z gościem z 10:56. Nie wiem skąd tyle jadu i wulgarności...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 101

A czemu tak myślisz ,że w wieku 50 l kobieta już jest do niczego , a mężczyzna jest super , bo z twojej wypowiedzi to wywnioskowałam. I uważasz ,że kobieta w wieku 50 l będzie walczyć o faceta ?????? oj chyba mylisz się i to bardzo. To raczej facet samotny 50 l walczy o kobietę , bo jest mu ciężko podołać i sprostać obowiązkom związanym z funkcjonowaniem , utrzymaniem domu. Samotna kobieta sobie poradzi w tym wieku , a mężczyznie jest bardzo trudno. I jeżeli chodzi o atrakcyjność fizyczną, to myślisz ,że 50 -cio latka nie może się już nikomu podobać , a 50-cio letni pan jak najbardziej? Też w tym momencie nie zgadzam się z tobą. Mam 48 lat i nie będę komentować swojego wyglądu , bo to próżność największa i zawsze rzecz gustu, ale jeszcze niejeden pan , nawet chłopak rzuca spojrzenie dłuższe w moim kierunku. Dlatego nie licytujmy się o pewne sprawy , które są oczywiste . wszyscy się starzejemy , jedni wcześnie , drudzy póżniej, bo to zależy wszystko od nas samych. Trochę od genów , a najwięcej od sposobu życia, odżywiania i przede wszystkim charakteru człowieka. Ludzie pogodnego usposobienia starzeją się wolniej. Ludzie , nerwowi , skłonni do depresji o wiele szybciej. Mężczyzny psychika jest bardziej narażona na stres , a to wiąże się bardzo z potencją, dlatego już niektórzy panowie 30+ maja z tym problem . Ale to samo życie , cywilizacja . Pozdrawiam wszystkich, a dowcip o panach - fajny. O paniach nikt jeszcze nic nie wymyślił??? Pośmiałabym się tez z siebie .Ciekawe jak te zawody maja się do wieku kobiet?

Gość_gość.G.
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

co za wątek jak się czyta to rzygać się chce ble

Gość_12;19
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę