To jesteś miss Polonia i 50 latka szukasz? :D
właśnie napisałam , że nie chce 50 l góra 40 max i jeszcze musi być przystojny i żeby jeszcze mógł choć raz w tygodniu !!!!
a w tytule jest że koło 50 . Zdecyduj się. Od razu widac, że ten wątek to zwykłą podpucha!
ktoś się tu podpina ..ta atrakcyjna pani nie jest autorką tego watku.
Przepraszam , ale teraz sama widzisz jacy są mężczyżni. Chcieli by miss , bo im chodzi tylko o jedno. A tak naprawdę to ja nie szukam , nikogo , bo jak chce mieć przyjemność to umawiam się z 20 l , , facet nawet 40+ to jest do niczego. Uważaj kobietko , nie marnuj życia na usługiwanie staremu prykowi. Sorki ,że sie wcięłam w twój wątek
dziewczyny sanujcie się , po ci facet? za ładnie ci w domu pachnie? tak tesknisz za smrodem gaci i skarpet? znajdź sobie faceta takiego żeby z nim wyjść spotkac się , przespać ale na stałe, żartujesz po co ci stary pryk w domu?
Pryki to z was beda kobiety , bo facet po 50 jest atrakcyjniejszy od kobiety w tym wieku .Wiekszosc wypowiedzi to mlode organizmy co nie maja pojecia jak wyglada 50 , i wypowiadaja sie , ale i na nich przyjdzie czas a wtedy beda pisaly co innego .
Chcesz mnie zobaczyć? Mam 48 lat. I porównamy kto wygląda lepiej. I nie jestem żadną plastikowa lalą , z toną tapety. Nie objadam się , mam prace fizyczną i uprawiam sport.
chyba masz rację. Trzeba zacząć bardziej racjonalnie myśleć:)Muszę się otrząsnąć i póki jeszcze cxas i pora zacząc życ na własny rachunek.
to co chodzi ci o to żeby rachunki za ciebie płacił????
finansowo nie ma u mnie rewalacji , chciałam ,zebysmy razem zamieszkali , byłoby łatwiej....
Wystarczy skóra,fura i komóra i będzie 70 na karku i wam nie będzie starym capem tylko wielką miłością.hahahaha
a ja bym tam chętnie poznała 30-40 l moje gg 44540082
Chyba do pogadania na gg, bo do czego innego to ciężka sprawa.
czemu tak twierdzisz,że do pogadania? nie ma w Ostrowcu normalnuch facetów?