Kochana, moja znajoma ma tak jak ty 48 lat i jest tak atrakcyjna, seksowna i nteligentną kobieta, że niejeden trzydziestolatek by na nią się skusił!
Tak, koniecznie podaj swój kolor włosów, przynajmniej imię, miejsce pracy i zainteresowania. :)
50-latek to meteorolog. Z przodu opad z tyłu wiatry.
hu hu hu... Super dobre określenie
Moja koleżanka już ma 48 l i chodzi w krótkich spodenkach , nie ma cellulitu i zawsze jest ładnie, naturalnie opalona ,aż jej zazdroszczę.Kobiety bardziej o siebie dbają i wyglądają o wiele lepiej niż mężczyżni. Pokażcie mi pana 50l który ładnie wygląda w krótkich spodenkach.
Moja sąsiadka ma coś koło tego wieku - super ubrana, super pupa, super zadbana. I CHOLERNIE INTELIGENTNA. Ja mam 40 i gdyby mnie tylko chciała...
A wolna ta sąsiadka ? może mnie zechce ? ja mam 35l. Gdzie mieszka?
hahaha kobieta prawie 50l bez cellulitu i żylaków , napisz jeszcze , że wzrost 176 waga 60 rozmiar 90-60-90 hehehe to chyba piszesz o Sharon Stone.
Witam jestem Grażyna mam 56lat jestem wdowa dzieci są na swoim. Poszukuje partnera do życia i do miłości. Jestem puszysta i zdrowa. Mieszkam w Gryfowie Śląskim
Człowiek to nie tylko jego powierzchowność. Czy jeśli mój partner straci na urodzie, zdrowiu mam go porzucić? Nie... jeśli będzie trzeba będę mu zmieniać pieluchy... Czy kobieta pisząca o swoim mężu w stylu gościa 21:09 kiedykolwiek go kochała, podziwiała, doceniała? Mam wątpliwości.
50+ oni przeważnie twierdzą że nie zależy im na sexie, bo po prostu nie mogą.
No to ja mam 46 l , więc muszę szukać w przedziale 35-40 l , bo nie chce być pielęgniarką i chce jeszcze mieć jakiś pożytek z faceta, szczególnie w nocy. Kurcze blade co to się porobiło , gdzie ci mężczyżni prawdziwi tacy, co jeszcze mogą?
Facet może naprawdę długo. Może nie przy każdej mu się podniesie...
Niekiedy trzeba korbką poruszać żeby odpalił
Mogą, mogą ale nie przy każdej. Przy takiej co nie mogą bo ich niespecjalnie kręci to opowiadają, że seks jest nieważny, bo inaczej kto by im prał i gotował?