Do 09,02 nie traktuj wszystkich jedna miarka , bo to swiadczy o twoim kiepskim doswiadczeniu i nieznajomosci jeszcze zycia
Tak, a wszystkie kobiety koło 50 to Miss piekności. Biust stoi podczas mycia podłogi ;/
A facetom to już przy myciu podłogi nawet nic nie stoi bo nie ma co juz nawet wisieć hahahaha
Gośc z 12:45,niestety,ale to prawda.Nawet jak niektórzy w tym wieku faceci idą do urologa,to lekarz się usmiecha delikatnie i myśli:co to jest?Faceci są smaczni tylko do 30 tki,a potem mogą już tylko na działce kapustę sadzić.
Fakt i zawsze tłumacza, że to z przepracowania albo ze stresu ;/
No to dlaczego najczęściej faceci w tym wieku znajduja sobie kochanki jak już nic prawie nie mogą? Myślicie, że te kochanki sa od gotowania i prania?
no moze jeszcze nie pielęgniarki, ale pocieszycielki - zona mnie nie rozumie... wcale ze sobą nie spimy" A taka wierzy i skoacze koło niego w nadziei, że się rozwiedzie (jak jest żonaty) albo ożeni jak jest wolny :)
17:54 strzał w 10 Tak to już jest z tymi panami i to nie tylko 50 l , w każdym wieku ten ich repertuar się nie zmienia.
wampirzyca ma rację - w każdym wieku repertuar jest ten sam- od lat nie spimy ze sobą, ona nic nie robi, nie kocha mnie, ale nie moge jej zostawić bo beze mnie nie da sobie rady... A taka żona doskonale dałaby sobie radę :) Wiem coś o tym!
Ale dlaczego czepiacie się facetów? Jak tak się do niczego nie nadają, to czego za nimi latacie?
własnie , dlaczego nie piszecie o nic o kobietach koło 50? Takie wspaniałe?
3 znajome z rożnym stazem malzenskim kupily sobie sexowne latexowe ciuszki .Na drugi dzien spotykaja sie,aby sie wymienic opiniami na temat aktywnosci sexualnej swoich mezow.Pierwsza z nich,bedąca od roku mezatką powiedziala,że maż się na nią rzucil i przezyla cudowna noc.Druga od ponad 10 lat mezatka stwierdzila,ze maz przygladal jeje sie pol godziny,podrapal po glowie i rzucil sie na nia.A co miala powiedziec mezatka po ponad 20 letnim stazu?Mąz leżąc z pilotem w rece zapytał:co na obiad batmanie?A do gościa z 20:15,my latamy za facetami,ale tylko młodymi
My latamy???? a te wątki..szukam żony , szukam romantycznej , kochanki ,dziewczyny, seksu bez zobowiazań itd.... to kto zakłada my??? to chyba wszystkie jesteśmy innej orientacji !!!!!
haha,ale bzdety opisujecie!!!!!!ludzie co wy macie w tych głowinach?same pustki!!!!
A dlaczego ciągle pojawiają się wątki kochanek bez skrupółow?
ok ale zle byc samemu moze nie byc super seksu ale towarzystwo?????
mam 55 lat i uprawiam sex ze swoją kobietą każdego dnia rano i wieczorem -czy ci młodzi to potrafią -sądzę że na 100% nie a więc ? nie PIEPRZCIE TU BZDUR ŻE 50 LATEK TO PIELĘGNIARKI POTRZEBUJE