Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wolni faceci 35-45 lat

Ilość postów: 127 | Odsłon: 14341 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                • Odp.: wolni faceci 35-45 lat?

Nie liczcie na normalnego kawalera w wieku 30+ to naukowo zbadane, nie ma takich.Mężczyzna w tym wieku nie dostosuje się już do normalnego życia z partnerką, niestety. I niestety większość z nich przeżywa w tym wieku już depresje, bądż popada w alkoholizm.Natura ot i co......

+

Gość_psycholog
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

psycholog, może chcesz o tym porozmawiać, bo walisz takie smuty, że aż głowa boli. Jesli tak to zapraszam na leżankę. Naukowo zbadane - pewnie przez amerykańskich uczonych :))

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Ja jestem po psychologii wiec psychologu zapraszam na leżankę.

Gość_Gość psycholog
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Niestety, nie jestem homoseksualistą, więc zaproszenia nie przyjmuję.

Gość_psycholog
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Odp.: wolni faceci 35-45 lat?

Cześć. Ja jestem wolny 44 lata, a czy normalny to pojęcie względne :-)

A co do wychodzenia z domu to masz rację, bo jakoś nie bardzo wiem gdzie iść. Jakoś nie kręcą mnie pijane dziewczynki i naćpani kolesie, nie to towarzystwo, wiec wole spotykać się u znajomych. Co jednak wiąże się z tym, że trudno poznać kogoś nowego :-)

Gość_sceptyk
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

"Zbadane naukowo"? Faktycznie chyba przez Amerykanów.

Ja na ten przykład ochajtałem się w wieku trzydziestu lat i uważam, że dużo za wcześnie, jak dla mnie, to było.

SCZ
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

SCZ - ale Twoje pierwsze małżeństwo się rozpadło - sam o tym pisałeś kiedyś , więc raczej jesteś potwierdzeniem a nie zaprzeczeniem tej tezy . W pewnym wieku ,moim zdaniem właśnie między 30 a 50 wymagania ma się już duże , oczekiwania bardzo konkretne a elastyczność i możliwości przystosowawcze do drugiej osoby coraz mniejsze. Po 50 troszkę człowiek spuszcza z tonu i jeśli samotność mu doskwiera to przestaje tak bardzo wybrzydzać i szukać ideału - staje się bardziej tolerancyjny , bo i mądrość życiowa dochodzi do głosu. Ale to tylko moje przemyślenia i obserwacje. Choć oczywiście , zawsze można mieć po prostu pecha i trafić na niewłaściwą osobę .

Gość_Magda
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Moim zdaniem to własnie człowiek w wieku dwudziestu kilku lat ma w głowie wyidealizowane wyobrażenie o drugiej osobie i takiej szuka. Ludzie po 30-ce już wiedza ze ideałów niema i moim zdaniem sa bardziej otwarci na kompromis.

tomtom289
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Magda, u mnie to było trochę nietypowo, bo trafiłem na cyborga bez uczuć. Może o tym świadczyć fakt, że moja córka jest teraz ze mną, a nie z matką. Niemniej jednak kilkanaście lat stracone.

SCZ
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Odp.: wolni faceci 35-45 lat?

Johann.... prawnik, samotny, młody :-) prześlij fotkę :D zobaczymy annamaria_solof@wp.pl

Gość_annamaria_solof
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Odp.: Wolni faceci 35-45 lat

Pewnie ze sa. Jeśli ma szochote na kawe to zapraszam :) krisostr@wp.pl

Gość_Kris
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Wolni faceci 35-45 lat

Widzę,że moje pytanie poszło w złym kierunku. Każdy w tym wieku ma już jakiś bagaż doświadczeń i jest ostrożny ale chyba nie chcemy z tego powodu żyć w samotności. Może jednak jeszcze spotkamy tą "drugą połówkę".Jestem optymistką.Jeśli ktoś jest chętny to niech przyjdzie w sobotę do Chaty Magnolia. Jeszcze tam nie byłam ale słyszałam dość pochlebne opinie na temat tego lokalu. Dziękuję za wszystkie wpisy. Pozdrawiam.

Gość_Karolina
        Zgłoś
        Odpowiedz

A o której godzinie?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Odp.: Wolni faceci 35-45 lat

też jestem wolny tylko daleko Karolinko,ale odległość to chyba nie problem

Gość_piter
      Zgłoś
      Odpowiedz

Myślę ,że godzina 21 będzie odpowiednia. Do zobaczenia.

Gość_Karolina
        Zgłoś
        Odpowiedz

Karolina odpisałem Ci na maila chętnie się mogę wybrać do Magnolii ale jak Cię rozpoznam i w ogóle, odpisz na maila wyślij fotkę.

Gość_chetny_on
          Zgłoś
          Odpowiedz

odp. dla chetny on. Napisałeś do Karoli,która dołączyła do wątku. Ja swojego maila nie pisałam. W Magnolii spytaj właścicielkę to Cię do mnie skieruje.

Gość_Karolina
            Zgłoś
            Odpowiedz

Sprostowanie.Raczej nie jest to dobry pomysł aby wtajemniczać właścicielkę. Podejrzewam ,że zatrzęsienia nie będzie więc na pewno jakoś się znajdziemy.

Gość_Karolina
              Zgłoś
              Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę