Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wolni faceci 35-45 lat

Ilość postów: 39 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Wolni faceci 35-45 lat”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Wolni faceci 35-45 lat

jak myslisz,ze te roczniki do lamusa odeszly to sie mylisz,sa!!!

Gość_x...a
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

ten wiek to najlepszy wiek faceta do wzięcia , ustatkowany, dojrzaly, wie co chce i myśli poważnie ;)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: wolni faceci 35-45 lat?

przed kilkoma facetami kobiety już ostrzegały żeby się nie umawiać m.in

tomtom289@.......

1969maj@.......

Spotykają się z wieloma nie informując ich o tym. Rozsiewają choroby.

Uważajcie na nich bo zawsze mogą zmienić maila.

Gość_kobieta
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Ja mam prawie, 35 po rozwodzie, też szukam normalnego faceta tak do 40 ale ciężko u nas kogoś znaleźć, większość zajęta.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

a możę być 34 singiel, bez zobowiązań? , po studiach prawniczych i etctera i 5,5 na miesiąc ?

fotke prześle na maila gdyby była tak wola :D

johann_jorg@o2.pl

Gość_johann
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Miło mi,że tyle osób odpowiedziało. Wydaje mi się, że są wolni, fajni faceci po 35 ale rzadko gdzieś wychodzą np.w sobotę i my kobiety nie możemy ich spotkać.Szukam już dłuższy czas i nici. Może się zorganizujmy "samotni"jakoś w najbliższą sobotę? Czekam na propozycję. Odpiszę jutro po 22.

Gość_Karolina
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Johann.... prawnik, samotny, młody :-) prześlij fotkę :D zobaczymy annamaria_solof@wp.pl

Gość_annamaria_solof
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Mówiłem już ze to jakaś pomyłka z nikim z tego forum nigdy sie nie spotkałem.

tomtom289
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

też jestem wolny tylko daleko Karolinko,ale odległość to chyba nie problem

Gość_piter
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 46

Myślę ,że godzina 21 będzie odpowiednia. Do zobaczenia.

Gość_Karolina
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

Sprostowanie.Raczej nie jest to dobry pomysł aby wtajemniczać właścicielkę. Podejrzewam ,że zatrzęsienia nie będzie więc na pewno jakoś się znajdziemy.

Gość_Karolina
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

Gosia z Iłzeckiej ( bo wiem że to ty bo tylko z tobą się się spotkałem z forum ) , walnij się w czoło , to że miało cię pół Ostrowca za wyjątkiem męża nie znaczy że ludzie z emaili podanych przez ciebie ( pozazdrościć doświadczenia :) ) to zarażeni seksoholicy . Miło byłoby zobaczyć twoją minę jak czytałaś post o chorobach :) Coraz bardziej podoba mi się to forum . Kawały o blondynkach nie są oderwane od rzeczywistości .

P.S.

Nadal polujesz w Hula Hop ? Jak twój rozwód :) Jaki jest twój aktualny email kobieta27 ...czy Kobieta28 ...po przestawieniu licznika ?

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 54

chodzi o gosie z ilzeckiej... jakie to choroby dlugo sie leczyles...juz zdrowy jestes koles czy ty tez roznosisz te choroby po calym ostrowcu i okolicy...podaj swoj mail zeby kobiety wiedzialy ktore a nich maja sie badac...a tak miedzy nami to'kawal chama i wala z ciebie ze na forum oczerniasz kobiety... co z ciebie za facet i bydle... ciekawe co twoja zona na to ze ja zdradzasz na prawo i lewo...ona tez musi sie sprawdzic czy nie zarazona...

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_kila
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 59

Trzeba wejść do ogłoszeń i zobaczyć,gdzie można spotkać takie osoby.Do tego są instytucje,które w tym pomagają.A wolnych facetów jest mnóstwo.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 63

Która to jest? Może się ujawnisz?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 71

A może wdowiec? Znam jednego chłopaka 36 lat z dzieckiem, bardzo fajny gość, tylko im szczęścia zabrakło. Materialnie naprawdę ok. I co najważniejsze wie czego chce w życiu a nie z kwiatka na kwiatek.

Gość_koleżanka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 72

Zarówno w Werandzie jak i w Regasie w sobotę są zamknięte imprezy andrzejkowe. Tak więc musicie to przełożyć na kolejny weekend bo tam miejsc już nie ma ;)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 76

Moze byc nawet chetnie.Lepszy wdowiec nawet z dzieckiem niz rozwodnik.Jestem zainteresowana mam 35 lat

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 19 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -