jak myslisz,ze te roczniki do lamusa odeszly to sie mylisz,sa!!!
ten wiek to najlepszy wiek faceta do wzięcia , ustatkowany, dojrzaly, wie co chce i myśli poważnie ;)
przed kilkoma facetami kobiety już ostrzegały żeby się nie umawiać m.in
tomtom289@.......
1969maj@.......
Spotykają się z wieloma nie informując ich o tym. Rozsiewają choroby.
Uważajcie na nich bo zawsze mogą zmienić maila.
Ja mam prawie, 35 po rozwodzie, też szukam normalnego faceta tak do 40 ale ciężko u nas kogoś znaleźć, większość zajęta.
a możę być 34 singiel, bez zobowiązań? , po studiach prawniczych i etctera i 5,5 na miesiąc ?
fotke prześle na maila gdyby była tak wola :D
johann_jorg@o2.pl
Miło mi,że tyle osób odpowiedziało. Wydaje mi się, że są wolni, fajni faceci po 35 ale rzadko gdzieś wychodzą np.w sobotę i my kobiety nie możemy ich spotkać.Szukam już dłuższy czas i nici. Może się zorganizujmy "samotni"jakoś w najbliższą sobotę? Czekam na propozycję. Odpiszę jutro po 22.
Johann.... prawnik, samotny, młody :-) prześlij fotkę :D zobaczymy annamaria_solof@wp.pl
Mówiłem już ze to jakaś pomyłka z nikim z tego forum nigdy sie nie spotkałem.
też jestem wolny tylko daleko Karolinko,ale odległość to chyba nie problem
Myślę ,że godzina 21 będzie odpowiednia. Do zobaczenia.
Sprostowanie.Raczej nie jest to dobry pomysł aby wtajemniczać właścicielkę. Podejrzewam ,że zatrzęsienia nie będzie więc na pewno jakoś się znajdziemy.
Gosia z Iłzeckiej ( bo wiem że to ty bo tylko z tobą się się spotkałem z forum ) , walnij się w czoło , to że miało cię pół Ostrowca za wyjątkiem męża nie znaczy że ludzie z emaili podanych przez ciebie ( pozazdrościć doświadczenia :) ) to zarażeni seksoholicy . Miło byłoby zobaczyć twoją minę jak czytałaś post o chorobach :) Coraz bardziej podoba mi się to forum . Kawały o blondynkach nie są oderwane od rzeczywistości .
P.S.
Nadal polujesz w Hula Hop ? Jak twój rozwód :) Jaki jest twój aktualny email kobieta27 ...czy Kobieta28 ...po przestawieniu licznika ?
chodzi o gosie z ilzeckiej... jakie to choroby dlugo sie leczyles...juz zdrowy jestes koles czy ty tez roznosisz te choroby po calym ostrowcu i okolicy...podaj swoj mail zeby kobiety wiedzialy ktore a nich maja sie badac...a tak miedzy nami to'kawal chama i wala z ciebie ze na forum oczerniasz kobiety... co z ciebie za facet i bydle... ciekawe co twoja zona na to ze ja zdradzasz na prawo i lewo...ona tez musi sie sprawdzic czy nie zarazona...
Trzeba wejść do ogłoszeń i zobaczyć,gdzie można spotkać takie osoby.Do tego są instytucje,które w tym pomagają.A wolnych facetów jest mnóstwo.
Która to jest? Może się ujawnisz?
A może wdowiec? Znam jednego chłopaka 36 lat z dzieckiem, bardzo fajny gość, tylko im szczęścia zabrakło. Materialnie naprawdę ok. I co najważniejsze wie czego chce w życiu a nie z kwiatka na kwiatek.
Zarówno w Werandzie jak i w Regasie w sobotę są zamknięte imprezy andrzejkowe. Tak więc musicie to przełożyć na kolejny weekend bo tam miejsc już nie ma ;)
Moze byc nawet chetnie.Lepszy wdowiec nawet z dzieckiem niz rozwodnik.Jestem zainteresowana mam 35 lat