Tu ich nie szukaj. Źle trafisz... Zwykli wykorzystywacze.
jak myslisz,ze te roczniki do lamusa odeszly to sie mylisz,sa!!!
ja jestem wolny po rozwodzie 36 jaka znajomosc cie karolinko interesuje zainteresowana jestes
wolni w tym wieku ? wątpliwe. No chyba, że jacyś wadliwi :)
ten wiek to najlepszy wiek faceta do wzięcia , ustatkowany, dojrzaly, wie co chce i myśli poważnie ;)
Ale w tym wieku trudno się przystosować do życia na co dzień blisko z drugą osobą jeśli do tej pory żyło się samotnie. Chodzi mi na przykład o różne tzw. starokawalerskie nawyki , trudności w osiąganiu kompromisów . W młodym wieku człowiek jest bardziej elastyczny , bo nawyki dopiero się kształtują i łatwiej się zgrać z drugą osobą. Ale oczywiście wszystko kwestia chęci :)
Gość 10:44 zgodzę się ale tylko jeśli właśnie założy się, że Panowie tacy do tej pory żyli zupełnie sami. To, że człowiek mając lat 30/40/50/60+ jest bez pary nie musi od razu oznaczać, że nigdy tej pary nie miał. Dużo więcej zależy myślę od charakteru i osobowości człowieka... predyspozycji adaptacyjnych :) no i jak napisałeś/aś - kwestia chęci.
Dołączam się do wątku. Z miłą chęcią poznam kogoś. motylek805@interia.pl
W takim wieku da sie jeszcze znajsc kobiete z miloscia czasami czeba walczyc . Jak cos sie zawali to nawet zycie sie toczy dalej . Nie mozna glowe chowac w piasek i mowic to juz koniec bo to nie prawda. Iz nawet to bedzie mlodsza lub starsza to wiek nie jest wazny w milosci jak ludzie tak bardzo sie kochaja . Pozdrawiam
Pewnie zę sa :). I w brew temu co ktoś napisał wcale nie uważam ze z nimi cos nie tak :)
Ja samotny kawaler 40 lat bez dzieci, chętnie poznam milą kobietę 507332867 piszcie
A nie jesteś czasem ten Piotr ? bo na widok tego imienia to już się boję.Podaj swój e-mail