Hotel Magnat - bardzo ładna sala i dobre jedzenie zadzwoń może coś mają wolnego ?
Czasem w Pasji mają wolne terminy.
W you and me chyba cos jesCze maja
wolne terminy w Pasji może i mają,ale ceny w stosunku do menu jakie serwują to chyba z kosmosu.Nie dość że mało jedzenia na stołach to do tego nic interesującego,a jak czegoś Ci zabraknie to już Ci nie doniosą.Porażka.W Ostrowcu i okolicach jest naprawdę dużo lokali i jest w czym wybierać.
17;55 bzdura ,ze mało jedzenia ja miałam wesele syna w Pasji i było super goście zachwyceni ,jedzenia było dużo ,jak mało zamówisz to bedziesz miała mało !!!
17:55 to Ty piszesz bzdury,tam się nigdy nie dokłada zakąsek jak coś się skończy.Kelner po prostu informuje,że nie ma ,się skończyły,albo przestawiają z innego stolika jak goście idą się bawić.Żeby nikt nie widział,ale nie wszyscy na weselach są pijani i niektórzy naprawdę dużo widzą!!!!!I czy Ty zamówisz dużo czy mało zawsze będzie standart!
polecam smykow pozdrawiam
wszyscy pisza że może maja coś wolnego,a tu wypada zapytac czy coś maja zajęte:)
W redzie maja wolne miejsca
Dzień dobry,
zapraszam panią do hotelu accademia w Ostrowcu Świętokrzyskim mamy wolne terminy na wakacje 2016 roku. Obejrzy sobie Pani salę jak również zdjęcia z poprzednich imprez. Nasza sala mieści do 200 osób. Menu już od 140 zł - szczegóły
http://www.hotelaccademia.pl/images/ofertaspeclana/weselnapop2.pdf dla pary małżeńskiej apartament Gratis, jak również atrakcyjne ceny noclegów dla gości weselnych. Zapraszam tel 502 456 920 lub 41 265 42 22
Dom Weselny LUNA Karczma Miłkowska 115 tam zapytaj wolne terminy
Dom Weselny LUNA Karczma Miłkowska 115
Polecam nowy lokal WILLA IMPERIUM na Górze Opatowskiej , piękne oświetlenie ledowe kolorowe , można zobaczyć na facebooku , byłam bardzo ładnie , nowocześnie i elegancko.
my robiliśmy chrzciny w hotelu accademia i niestety nie polecamy :( woda kapała z sufitu i jedzenie według nas było niedobre. Bardzo nam przykro ponieważ ten hotel zawsze reprezentował lepszy poziom
Na Olx widziałem w ogłoszeniach wolny termin na lipiec w hotelu Magnat.
A nie epiej zrobić wesele poza weekendem i mieć możliwośc wyboru miesiąca?Kto powiedział,że ślub musi być tylko i wył. w sobotę?
wiekszość ma wolne terminy w sezonie także jest wybór,a poza to same wolne nalezy zapytać kiedy zajete
Poza weekendem jest to problematyczne bo nie każdy z potencjalnych gości będzie mógł przyjść. Nie wszyscy mają możliwość brania wolnego dnia kiedy tylko im się podoba.