A siebie z tych afer już rozliczyłeś 14:53?
A kradzież pieniądzy z budżetu państwa w formie nagród to niby nic. Zapłacenie Czartoryskich pieniędzy za dzieła to też transfer dużej gotówki w prywatne ręce. Doplaty z budżetu do fundacji tworzonych przez znajomych obecnie rządzący to też ukryta kradzież. Minister Gowin przekazał taka dotację fundacji która powstała 18 dni przed uzyskaniem dofinansowania. Każdy kto miał do czynienia z działalnością jakiej kolwiek fundacji wie, że dotacji nie dostaje się na ładne oczy. To są procedury które sporo trwają i wymagają wielu dokumentów. Bądźmy szczerzy kolejny rząd goli społeczeństwo jak owieczki.
Batdzo mądra wypowiedz gościa 15.10 .A Ty legalny tego nie widzisz ,to chyba masz coś żle z głową.?
Legalny i cichy powinni oprócz TVP oglądać i czytać inne źródła bo inaczej nie zrozumieją, że kolejna formacja pasie swoje brzuchy.
@Legalny - uważałam Cię za bardziej inteligentną postać, ale niestety pomyłki się zdarzają.
W TVP czasem oglądam skoki, nic więcej, napiszę ci jeszcze raz, NIENAWIDZĘ lewaków. PiS to dosyć nietypowa ale partia lewicowa, PO było całkowicie lewicowe, nie lubię wszystkich.
Nic mądrego gości 15:10 nie napisał, nie wiem czym się tak podniecasz gościu 15:13.
ZNAKOMITA .MADRA.PRAWDZIWA WYPOWIEDZ SWIETNEGO AKTORA..POLAKA PANA JANUSZA GAJOSA..W FAKTACH TVN24 .wczoraj..
A ty gościu z 17.06 co napisałeś mądrego. Zero argumentów, krytyka nie poparta dyskusją. Odpowiedź na zasadzie "nie bo nie". Jak coś Ci się niepodobna to wypadało by napisać co i dlaczego.
Czy w Radio Ostrowiec powiedzieli coś o rocznicy katastrofy Smoleńskiej?
Ja napisałem wcześniej i podałem argumenty dosyć mocne. Nie moja wina że do niektórych nie dociera tekst pisany. Świata nie zbawię, mam za to swoje poglądy i żyję tak jak mi się podoba. Tak samo również głosuję.
Ja podaję swoje argumenty, a jak ci mało to następne komisja smoleńska to miliony wydane na próżno. Nic nowego nie wniosła za to wpłynęły pieniądze na pseudo ekspertów. Następnie Energa pod rządami Obajtka to klapa totalna, a Polska będzie płacić kary za zerwanie umów z producentami energii elektrycznej że źródeł odnawialnych. Tusk latał samolotem do domu na wybrzeże, a Pani Anders lata na nasz koszt do Stanów Zjednoczonych. Macierewicz i jego przyboczny Misiewicz następna kaska sprytnie i lekką ręką wydana. Szyszko i wycięcie puszczy i handel drzewem z tej wycinki.
a te wszystkie zloty miesiączkowe przez osiem lat ile nas podatników kosztowały?
No właśnie o tych miesiączka zapomniałam. To też jest poważny wydatek. A i jeszcze szeroki strumień dotacji dla ojca dyrektora.