mnie sie nic nie pomyliło to tobie musiało sie coś pokręcić, tabela pzh http://img.liczniki.org/20180329/FB_IMG_1522304239412-1522304442.jpg
http://wolnespoleczenstwo.org/pl/porwanie-adasia-krupinskiego-dlaczego-klamia/
Materiały telewizyjne pokazujące praktykę międzynarodowego handlu polskimi dziećmi zostały przedstawione pod publiczną ocenę ze względu na zablokowanie przez Telewizję Polską publicznej dyskusji o polskich sędziach i urzędnikach rządowych naruszających podstawowe prawa człowieka i prawa dziecka w sprawie porwania Adasia Krupińskiego.
tak antynwo a światem żądzą reptilianie i jaszczurki ludzie. nie tak gdzieś na forum tu twierdziłes?
Sprawa Dzieci z Kurim - Kryminalnie
Przykre, jeśli dziennikarze nie potrafią sprawnie posługiwać się polszczyzną i nie są obiektywni
Dobra powiem tak..... tvn propaganda opozycji , tvp propaganda partii rządzącej. Gdzie wy tu widzicie brak wolności mediów ? Każdy gada w telewizji co chce nikogo nie wsadzają więc o co tak naprawdę chodzi ??
no rozchodzi się o to, żeby było tak jak dawniej, i jeszcze żeby Jarek Kaczyński nie wygrywał wyborów, bo wtedy trudniej jest robić wałki na vat
Aleś dzidziuś naiwny albo zasłuchany w propagandę tv pis
naiwny, czy nie naiwny, to mało istotne, ale tych wałków szkoda, oj szkoda... a tak dobrze było, tak można bylo na vacie przytulać gotówkę.... ale gupi naród dopuścił pisowcow do wladzy i trzeba sie brać za jakąś uczciwą robotę
Dokładnie gościu 08:19. Żeby za robotę, gorzej jak za kratki i jeszcze rozszerzona konfiskata mienia !!!
I jak tu nie walczyć z PIS-em!
Tak trzymać za mordę oszustów krótko, a NARÓD ZAGŁOSUJE ZNÓW NA PIS.
Wymień ilu tych vatowców aresztowano, skazano przez 2 lata?
Apotem dorośnij i wyłącz szczekaczkę
radio ostrowiec to typowa lewacka propaganda, przestałem słuchać praktycznie od razu, żałosne radyjko żałosnego pajaca.
Jakie ostatnio stało się modne słowo lewak , lewactwo. A najśmieszniejsze jest to, że używają je osoby i zwolennicy partii której postępowanie jest lewackie. I jeszcze wierza że sa konserwatywni. Hahahaha. Są w konserwatywni ale tylko w jednym punkcie w wierze. Reszta to czyste lewactwo.
Tytuł wątku zainspirował mnie do odpowiedzi niektórym Forumowiczom. Można wszystko powiedzieć w mediach bo jest wolność słowa. Jest jednak subtelna różnica. Jeżeli telewizja publiczna chce się nazywać Mediami Narodowymi to nie powinna być na usługach tylko jednej partii politycznej tylko całego Narodu. I jeszcze jedna uwaga, za telewizję publiczną musimy płacić abonament i jeszcze dostają z publicznych pieniędzy dotacje. A publiczne pieniądze to też moje, twoje, sąsiada......Może się mylę to proszę o sprostowanie.