Relacje Radia Ostrowiec bardzo są stronnicze,muzyka fajna lecz propaganda czerwona!!!!!
Dziś, w Wielkanoc obejrzałem Wiadomości w TVP. Na wstępie prowadząca zapowiada, że mimo świąt, trwa polityczna burza ( lub coś w tym rodzaju). I dalej materiały archiwalne o politykach opozycji. Jak to nazwać?
W tvn i gazecie wyborczej Newsweek itp
SZkoda chłamu biznesu słuchać, chołota pslu
Mówią to za co im płacą,a w domu jeżeli żona pozwoli.Radio nieprzyszłościowe , chce żeby było jak dawniej!!!!!
Nie wiem założycielu wątku gościu"Esteta" czy przypadkowo czy też celowo wybrałeś nick, który tu na Forum od kilku lat ma inna osoba.
to nie jest nick-nick to podpis na portalu przypisany do jednej osoby potwierdzony nie dający możliwości na taki sam dla innej osoby.
Stronnicze to jest nasze forummmmm, mało tego już dwa razy zadawałam pytanie , oblukałam ,iż co niektóre posty jeszcze nie dopuszczone do odczytu dostają odpowiedzi !!!! Odpowie mi ktoś wreszcie .
TVP jest utrzymywana z publicznych pieniędzy czyli naszych podatników dlatego niedopuszczalna jest propaganda jedynie słusznej pisowskiej partii ta telewizja powinna być obiektywna ! a te wszystkie TVN i inne są prywatne to mogą sobie gadać co chcą
O jakiej propagandzie Ty piszesz ? W TVP pokazują te wszystkie dobre rzeczy, których TVN i inne komercyjne stacje nie chcą pokazać bo jest im to nie na rękę.
13;04 - proszę wskaż choć jedną dobrą rzecz, którą pokazuje tvpis, a której nie pokazały stacje komercyjne, w tym mniemam, znienawidzona przez Ciebie TVN
Coś Ci się pomyliło antyNwo. Tych chorób jest mniej dzięki szczepieniom a przez ich odmowę zaczynają powracać.