Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Odp.: Wolne lokale, restauracje w maju 2013

drodzy forumowicze a prosil Was ktos o ocene i osad calej sytuacji????????? To czy komunia bedzie w lokalu czy w domu to nie Wasza sprawa ale z zazdrosci, i zawisci wszystko sie napisze, prawda? nawet gdy to jest nie na temat....

Dziekuje tym forumowiczom ktorzy mi podpowiedzieli pare lokali, nigdy bym nie przypszczala ze z rocznym prawie wyprzedzeniem trzeba rezerwowac sobie miejsce :/ To dopiero jest chore :S

Gość_zdesperowana matka
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Wolne lokale, restauracje w maju 2013

A zastanowiliście się czy mam warunki do tego aby zrobic w domu?? NIE!!! A po kredyt napewno nie pojde aby corce zrobic komunie, bo zastaw a postaw sie to nie w moim stylu :S i nie wiem dlaczego zawsze opinia publiczna wrzuca wszystkich ludzi do jednego wora... Pamiętajcie inteligentne kobiety m.in. "ELA" , że KAŻDY ZAWSZE PATRZY Z PERSPEKTYWY WŁASNEJ OSOBY"

Miłego popołudnia życzę :)

Gość_zdesperowana matka
        Zgłoś
        Odpowiedz

Komunia w lokalu wcale nie oznacza wydania na nią majątku.

Osoby które piszą ,że to wymysły leniwych mamusiek,nie mają bladego pojęcia

o kosztach. Pierwszą komunię dziecka robiłam w domu i wydałam na nią o wiele więcej niż na dwie kolejne ,które odbyły się w lokalu!

Polecam Pasję świetny lokal,a ich piramidki ze szpinakiem rewelacja.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wbrew temu jak większość myśli, to w hotelu Łysica wcale nie wychodzi drożej niż w innych lokalach, szczególnie tych przystosowanych do wesel. Można wynająć którąś z mniejszych sal i wynegocjować cenę. Moja wnuczka tam miała, a Panie są przesympatyczne.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

My też w lokalu komunię zrobimy, chrzciny robiliśmy i było ok. Wygodnie, no i przede wszystkim więcej miejsca, a rodzinka spora. Nie jestem zaz tym jednak, żeby tańczyć na komunii bo wiem że i tak się zdarza.

Gość_zumka
              Zgłoś
              Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe