nigdy bo kraj został rozbrojony przez POpis, Popis wprowadził także ustawe 1066 dzięki temu obce wojska amerykańsko żydowskiego okupanta mogą do nas strzelać jak do kaczek.
Wojsko było w niedzielę senator sprowadził to tyle w tym temacie ha
Oczywiście ,że będzie tylko pewnie jeszcze trzeba poczekać.Chyba ,że starosta Dębniak razem z Górczynskim cos popsują.
Do wojska te bezstresowe bachory 500+ powinni brac z automatu
narób se dziecek nierobie z 12:59 to bedziesz brał 1500+ póki co takich próżniaków i te cioty w rurkach obowiązkowo do wojska bym wysyłał na 2 lata, i tych z grzyweczką
A po co wojsko - co ono zrobi w razie konfliktu wojennego? Jak ma tylko stare czołgi, pomalowane hełmy i kupę staroci, a nie nowoczesnego sprzętu - oj nie obronią oni ojczyzny, nie obronią. A ci panowie z wot to już groteska.
pierwsi pójdą pispatrioci z orłami na piersi i flagami, tylko niech kebabów nie żrą
A taki jest obecnie stan naszej armii:
Jeśli przeczytacie, to dopiero przyjdzie chwila refleksji nad tym, jak wygląda nasze bezpieczeństwo
No ale parada dzis będzie w Katowicach bo Morawiecki na posła tam startuje haha
zachowują się jak władza w czasach Gierka - propaganda sukcesu ma się w najlepsze
Inni nażrą się zielska,ubiorą w tęczowe,odwrócą tyłem do wroga i będą się ubogacać.
A mnie tam nie przeszkadzają ci "inni" - mnie obchodzi jak będzie wyglądało życie moje i moich bliskich w nadchodzących latach. Czy będzie nas stać na jedzenie, lekarstwa, opłaty. Czy będziemy militarnie zabezpieczeni przed ewentualnymi wrogami. A jak ludzie kolorowi chcą się cieszyć, to nic mi do tego. Podatki płacę na rząd a nie na "innych" jak ich łaskawie nazywasz.
Brawo. Wreszcie rozsadny głos. Wyważony, bez inwektyw, wyśmiewania. Można? Można.
A władza się ogrzewa dziś w Katowicach przy defiladzie.
A tutaj:
szkoda słów.
Odpisałem Gościowi z wczoraj z godz 5:00. Z jego wypowiedzi wynika że tylko Pispatrioci będą bronić kraju.Ironicznie napisałem,że chyba nie.Bo cóż robiliby wtedy ci "inni"
mogłeś zaznaczyć, że to riposta na wpis z 5;00. Ale 12;18 jest ok
Człowieku sam jesteś groteska i to beznadziejna