Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Wojciechu. Odkupie prawa do tej strony nie daj się zastraszyć.Tel 517-918-279

Ilość postów: 16 | Odsłon: 2430 | Najnowszy post
  • Wojciechu. Odkupie prawa do tej strony nie daj się zastraszyć.Tel 517-918-279

Jak w temacie 517-918-279.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Wojciechu. Odkupie prawa do tej strony nie daj się zastraszyć.Tel 517-918-279

Przecież Pan Wojtek podał nr do siebie i dane kontaktowe.Jak masz do niego "biznes" to dzwoń.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Wojciechu. Odkupie prawa do tej strony nie daj się zastraszyć.Tel 517-918-279

Super!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Pan Wojtek mieszka w mateczniku Schetyny.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Kto kogo tutaj straszy?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Wojciechu. Odkupie prawa do tej strony nie daj się zastraszyć.Tel 517-918-279

Jakbym miała taką kasę to sama bym odkupiła to forum ;) ono nie może tak po prostu zostać zamknięte...

Gość_Paulina
      Zgłoś
      Odpowiedz

dobrze robi bo to juz nie forum ostrowca a śmietnik ostrowca nie interesuje mnie ktory ksiadz z kim i jaki jest itp skoro ludzie nie potrafią zrozumiec pewnych spraw to niech sie obejda smakiem

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Taki sam śmietnik jak wszędzie na świecie na forach. Ty gościu 08:12 chciałbyś wszystkich ustawić wedle swojego uznania?

Mnie plotki o panach i paniach nie interesują więc tam nie zaglądam i tobie radze to samo. Jedni piją czystą i zagryzają salcesonem inni szampan z kawiorem, jedni czytają "Naj" inni Rzeczpospolitą, jedni jedżą fiatem inni mercedesem itd.

Tu nie jest inaczej i tyle. Taki jest świat - różnorodny i może dlatego ciekawy.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mam tyle kasy,ale jaką mam pewność,że na tym nie stracę?Kto wie czy te forum jest dochodowe?Myślę,że jakby było dochodowe to Admin by się go

nie pozbywał.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

zróbcie cos zeby to forum nie znikło

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A może jakieś siły umilają mu życie tak, aby zrezygnował? Kto wie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Odp.: Wojciechu. Odkupie prawa do tej strony nie daj się zastraszyć.Tel 517-918-279

10:24 skoro jak twierdzisz masz tyle kasy , to myslę ze nic nie stoi na przeszkodzie , zebys spotkał sie z Adminem i on wszystko Ci wyjasni. Ja wierzę Adminowi ze 20 lat to wystarczajacy okres czasu na prowadzenie czegos. Młody człowiek chce spróbowac czegos innego moze. Niech mu się wiedzie jak najlepiej . A Ty pomysl jak wdzięczni bylibysmy my -forumowicze :)

zenka
              Zgłoś
              Odpowiedz

Popieram gościa_zenke z 13:08

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Pieniądz lubi ciszę,krowa która dużo ryczy mało mleka daje,kto się boi strat nie ogląda zysków to do gościa z dziś godz.10:24 jeszcze coś dodam...przysłowia ludowe -mądrością narodów

Gość_miron
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie problem wydać kasę,ale problem,żeby jej nie utopić.Zysk z tego też jakiś powinien być,bo ja też na nią zarabiałem około 20 lat.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Gościu z 16:20 jeśli prawdą jest że chodzi o 50 tysięcy a Ty przez 20 lat tyle odłożyłeś to z całym szacunkiem do Twej ciężkiej pracy ale daj sobie siana z biznesami.Tu jest potrzebny ktoś operatywny z głową otwartą na wyzwania i ryzyko z tym związane.To nie to samo co szlifierka ,którą kupisz i postawisz ją na targowicy bo będziesz ostrzył nożyczki lub noże ...aż zarobisz.Biznes choć ten uczciwy biznes na czymś innym polega.Musisz być otwartym na wszelkie zmiany,obserwować rynek i mieć pomysł na biznes związany z własną stroną internetową a pomysłów jest wiele tylko należy je widzieć i wdrażać.

Gość_boczek arnold
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę