Jak w temacie 517-918-279.
Przecież Pan Wojtek podał nr do siebie i dane kontaktowe.Jak masz do niego "biznes" to dzwoń.
Super!
Pan Wojtek mieszka w mateczniku Schetyny.
Kto kogo tutaj straszy?
Jakbym miała taką kasę to sama bym odkupiła to forum ;) ono nie może tak po prostu zostać zamknięte...
dobrze robi bo to juz nie forum ostrowca a śmietnik ostrowca nie interesuje mnie ktory ksiadz z kim i jaki jest itp skoro ludzie nie potrafią zrozumiec pewnych spraw to niech sie obejda smakiem
Taki sam śmietnik jak wszędzie na świecie na forach. Ty gościu 08:12 chciałbyś wszystkich ustawić wedle swojego uznania?
Mnie plotki o panach i paniach nie interesują więc tam nie zaglądam i tobie radze to samo. Jedni piją czystą i zagryzają salcesonem inni szampan z kawiorem, jedni czytają "Naj" inni Rzeczpospolitą, jedni jedżą fiatem inni mercedesem itd.
Tu nie jest inaczej i tyle. Taki jest świat - różnorodny i może dlatego ciekawy.
Mam tyle kasy,ale jaką mam pewność,że na tym nie stracę?Kto wie czy te forum jest dochodowe?Myślę,że jakby było dochodowe to Admin by się go
nie pozbywał.
zróbcie cos zeby to forum nie znikło
A może jakieś siły umilają mu życie tak, aby zrezygnował? Kto wie.
10:24 skoro jak twierdzisz masz tyle kasy , to myslę ze nic nie stoi na przeszkodzie , zebys spotkał sie z Adminem i on wszystko Ci wyjasni. Ja wierzę Adminowi ze 20 lat to wystarczajacy okres czasu na prowadzenie czegos. Młody człowiek chce spróbowac czegos innego moze. Niech mu się wiedzie jak najlepiej . A Ty pomysl jak wdzięczni bylibysmy my -forumowicze :)
Popieram gościa_zenke z 13:08
Pieniądz lubi ciszę,krowa która dużo ryczy mało mleka daje,kto się boi strat nie ogląda zysków to do gościa z dziś godz.10:24 jeszcze coś dodam...przysłowia ludowe -mądrością narodów
Nie problem wydać kasę,ale problem,żeby jej nie utopić.Zysk z tego też jakiś powinien być,bo ja też na nią zarabiałem około 20 lat.
Gościu z 16:20 jeśli prawdą jest że chodzi o 50 tysięcy a Ty przez 20 lat tyle odłożyłeś to z całym szacunkiem do Twej ciężkiej pracy ale daj sobie siana z biznesami.Tu jest potrzebny ktoś operatywny z głową otwartą na wyzwania i ryzyko z tym związane.To nie to samo co szlifierka ,którą kupisz i postawisz ją na targowicy bo będziesz ostrzył nożyczki lub noże ...aż zarobisz.Biznes choć ten uczciwy biznes na czymś innym polega.Musisz być otwartym na wszelkie zmiany,obserwować rynek i mieć pomysł na biznes związany z własną stroną internetową a pomysłów jest wiele tylko należy je widzieć i wdrażać.