Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Odp.: Wkrótce w mieście blisko 300 nowych miejsc pracy (na Starym Zakładzie)

Dobra, dobra, zawsze źle i niedobrze. Nawet rynkowo myśląc mniejsze bezrobocie = możliwość wyboru (przynajmniej ludzi z kwalifikacjami lub doświadczeniem) = lepsze płace. Już teraz są grupy zawodowe, (nie mylić z absolwentami studiów) które naprawdę godnie zarabiają.

Jak to wejdzie to postawie tu temat na forum z podziękowaniami od wyborcy dla prezydenta. Narazie czekam z optymizmem.

Gość_Stary
        Zgłoś
        Odpowiedz

zobaczcie co się dzieje w innych miastach. Propagandziści widzę już działają. Takie miasto. Tu niem a gospodarki. Jest polityka.

kielcok
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Odp.: Wkrótce w mieście blisko 300 nowych miejsc pracy (na Starym Zakładzie)

Poczekajmy zobaczymy.A propos jakoś to poderzanie wygląda panie Mickow że po wątku czerwona kartka dla p.Górczynskiego nagle 300miejsc pracy. Jak poprzednik napisał każdy z prezydentów obiecył w Ostrowcu góry złota. Po prostu niewierze i ludzie też niewierzą.

Gość_ostrowiakk
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wątek o czerwonej kartce, jest tak na siłę i zamówienie stworzony, że raczej mało kto traktuje go poważnie. Ja z całą pewnością nie. Cały czas tu na Górczyńskiego coś wisi, bo tak już działa jego opozycja, że nieistotne co robi i jak pracuje, istotne żeby pisać o nim źle. Nie robią tego z troski o mieszkańców i miasto tylko z wyuczonej i niestety niehonorowej walki politycznej.

Mój temat, w 100% sprawdzony, głupot bym nie pisał.

MicKow
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wątek na siłę stworzony? Ha, ha, ha.. Dobre. Kolego MicKow, pożyjemy, zobaczymy. Jeśli faktycznie ludzie pracę dostaną to będziemy się cieszyć. Jednak póki co to tylko słowa. Były prezydent też wiele obiecywał, też miała być praca i jakoś jej nie ma. Jeszcze wiele może się zdarzyć, poczekamy więc.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Dla mnie ten post pod publiczkę zrobiony. Nic nie ma a już się chwalimy i otrąbiamy dobrą wiadomość. 300 osób zatrudnią- nie realne.

Te dobre nowiny ogłaszane były już w przypadku m.in.samolotu- Prezydent da na remont samolotu pisano wszędzie i co .....wielka lipa zmieniono śrubki i tyle.

Prezydent chwalił się też miejscami pracy w E.........., były zdjęcia, poklepywanie się po pleckach.

Kolejne zdjęcia ze starego zakładu i dwie kolejne firmy i znów klapa. Bo jena firma przeniosła się tu i nie zatrudniła nikogo, a druga 20-30 osób.

LIPA, LIPA, LIPA

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

popieram 08:28,i kto dostanie tą pracę?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

juz 300 osób Netia zatrudniła.... też prezydent sie chwalil sukcesem i co? nikt tam nie chce pracowac za marne grosze i na smieciowke!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Co by wam nie zrobił to i tak będziecie narzekać taka już wasza rola w tej grze bo inaczej tego nazwać się nie da! Żenada!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

tez czekam na konkrety. na razie to tylko wpis pochwalny bez podstaw.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Aja prezydentowi wierzę. Robi dużo dobrego dla mieszkańców tylko małymi krokami. Sądzę że za rok już będzie widać efekty jego pracy. Jedynie co mnie martwi to ludzie z opozycji którzy pod jego skrzydłami sieją ferment i znieważają osobę prezydenta. W/g mnie należy namierzyć te osoby i wyczyścić własne szeregi jak to robią w starostwie.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Mnie też się podobają decyzje i sposób zarządzania miastem przez Pana Górczyńskiego i wręcz proszę, nie obrażajcie człowieka nie zasłużył na to.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Widać,że sztuczny wątek prowadzony przez osoby związane z prezydentem.

Bardzo nieładnie puszczać informacje o inwestorach. To brak profesjonalizmu.

Gość_po
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Czekaj tatka latka .....

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Nie wiem jak 60_gros. za wpis ale ja wielokrotnie spotkałem się np w prasie z informacjami, że właśnie to Górczyński robi tj. porządek z gruntami pod inwestycje. Co do tego ile prywatny pracodawca płaci to wątpię aby wpływ mógł mieć ktokolwiek poza nim samym. Górczyński to decyzyjny prezydent i myślę, że za 3 lata rozliczymy go pozytywnie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dla mnie jako osoby która pracę przyzwoitą ma liczy się to że nasze miasto odżyło kulturalnie i jest gdzie się wybrać z rodziną, często za darmo.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ważne aby dbać o miasto na wielu płaszczyznach.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wkrótce w Rzeszowie będą dawać cytryny za darmo. Nie prawda? No ale tak pisali. Aby stworzyć 300 miejsc , już dawno by trwały pracę. Dla takiego przedsięwzięcia potrzeba lat przygotowania.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę