chciałbym być teraz w Krakowie, cała noc feta na mieście
Właśnie mój syn teraz wychodzi z meczu i dzwonił do mnie - mówi że atmosfera wspaniała i ogromna radość :) BRAWO !!
nie dziwie sie mu, BRAWO ! 2 polskie kluby grają dalej w pucharach (WISŁA, LEGIA), ostatni raz tak było chyba... yyyyyyyyy dużo lat temu
Wstydz sie takiego syna.
Jakby moj syn poszedl na mecz wisly,
to by juz przestal byc moim synem
a lubisz seks analny
moze bys jakiemus wislakowi zapakowal
kutasa w pupe,a pozniej zmiana
GRATULACJE dla chłopaków :)
pięknie BRAWO! WISŁA LEGIA !!!! BEZ PODZIAŁÓW reprezentują POLSKĘ !!!!
JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA A MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA
Wisla Skisla!!
A więc kiedy my Ostrowieccy kibice zostaliśmy przywołani do tablicy to jako jeden z nich odpowie, że kiedyś jako małolat oczywiście ściskałem paluchy za Polskie kluby ale teraz kiedy patrzę z trochę innego punktu widzenia to tylko patrze na LECHA ,ostatnio (przez szacunek z wielu powodów na LEGIĘ)ale kiedy popatrzyłem na tą radość po otrzymaniu wiadomości z drugiego meczu to nie ukrywam że poczułem dziwne uczucie bo tak szczerze to próbowałem ukryć te świeczki w oczach. To trochę dziwne uczucie co do kibiców do których czuję się z różnych powodów tylko pogardę a z drugiej no hmmm.... ciężko to nawet nazwać
czy nie fajnie bedzie patrzec na Wisle ,czy Legie w 1/16? ja osobiscie lubie patrzec na dobre meczyki i tego bede oczekiwal od tych dwoch klubow, jezeli im sie nie powiedzie dalej - proste ,ze nic sie nie dzieje i szacunek bede miec w sobie, jeszcze tak sie chyba nie zdarzylo w historii polskiego futbolu aby dwie ekipy tak daleko zaszly:) kiedys bylo by inaczej bym pluł pewnie w ekran tv jak bym widzial wisle czy legie ..ale no coz z wiekiem troche rozumu do glowych przychodzi i inaczej sie spoglada na swiat.
zdarzyło - ostatnio 40 lat temu wiosną grały Legia i Górnik Zabrze