15:11A od kiedy to jedzenie jest za darmo?czemu oczerniaszmatki tych dzieci?
Pare dni temu czytałem na tym forum własnie ,jak to zaradni przekladaja jedzenie z opakowań, że je zwrocic i dostać zwrot kasy. Bo taki byl warunek tej promocji ...Pamiętacie ?
17:25 nie każdy tak jak Ty szuka darmowego jedzenia. Ja np. nie słyszałam o żadnej promocji z darmowym jedzeniem. Zapewne i w śmietnikach pod biedronką można coś znaleźć. I ile tych dzieci się zatruło w jakiejś szkole? Hm, czy jedno zatrute zaraziło resztę? Dzieci niestety łapią wirusy i to się rozprzestrzenia. Nie bądźmy złośliwi dla siebie. Nikt żadnemu dziecku choroby nie życzy, ale jedno zaraża się od drugiego i tak zawsze w każdej szkole będzie. A ogólnie to powiedzcie czy wiecie jak wyglądają łazienki w szkołach waszych dzieci? Czy jest tak czysto, jest mydło, suszarka do rąk jak choćby w markecie czy tak jak kiedyś w naszych szkołach?
i co jeszcze może babcia do podcierania ? suszarka wisiala 6 dni bo ktos ja po prostu wyrwał . Mydło? nie kazde dziecko wie ze sie używa do mycia rąk bo widziałam jak sobie robili dmuchane bańki .No proszę Cię