wymioty u dzieci w szkole numer 1 czy to po obiedzie czy wirus
wirus ,mój syn przyniósł go ze szkoły w zeszłym tygodniu a po nim cała rodzina
zdecydowanie wirus, moja córka przechodzi drugi dzień, nie korzysta z obiadów w szkole
W tej szkole niestety w ogóle nie ma higieny. Kto widział, żeby najmłodszych przed długą przerwą nie zaprowadzić do toalety, żeby uczyć higieny i dbać o higienę. Każde dziecko powinno umyć ręce przed 2. śniadaniem.
Ale w toaletach raczej brudno, a nauczyciele biegną do PN na kawę, bo przecież te 4 razy po 45 minut tak wykańcza.
a rodzice nie są w stanie nauczyć dziecka higieny?
dziecko jak idzie do szkoły mamusiu to musi umieć się załatwić,umyć tęce,ubrać się i porządnie podciągnąć ubranie jak zrobi siku,to nie przedszkole,jak nie nauczyliście mamusie swoje dzieci higieny to nie wymagajcie od szkoły,szkoda ze nauczyciel będzie chodził z kazdym dzieckiem siku i umyć rączki
dzieci w szkole są pod czyjaś opieką, bo chyba mamy z nimi tam nie idą. no i osoba 10:27 pisze o brudzie w toaletach...
nie twierdzę, że brud tam jest, bo nigdy ani ja ani moje dzieci tam nie były. sanepid jednak powinien być w szkołach często.
Nauczyciel nie będzie uczył dziecka robić siku, bo smartfonowa mamunia nie ma na to czasu. Woli na fejsiuniu kacze usta wstawiać jak dzieckiem się zainteresować. Nie wymagaj więc od nauczycieli to czego ty powinnaś od siebie wymagać.
Fakt, nauczyciele najlepiej strajkują... A siusiu umie zrobić noworodek. Nie wiesz o tym? I nie mierz mam swoją miarą fejsbukowa????????? Nauczycielko? Owszem, rodzic uczy, wychowuje itd, więc po co szkoły?
Po to, żeby wychowywać zamiast rodziców?! Nauczcie dzieci dobrych nawyków, a nie wymagajcie wszystkiego od nauczycieli.
Nie jest brudno w toaletach o nie płeć bzdur. Masz żale o higienę więc zacznij od siebie.
W naszej szkole też jest ten wirus z wymiotami, ale TAKICH rodziców co ciągle plotą na forum to nie ma.
11:39 a ty nie klepiesz? Powinno się ostrzegać i jakoś zapobiegać. Po co rozprzestrzeniać epidemię? Nauczycielowi nic się nie stanie a dziecko na rota może umrzeć. Naprawdę to nikogo nie obchodzi?
Boze, w tej elitarnej szkole jest epidemia???!!!!!Makabra , jak to możliwe????,sKANDAL SKANDAL SKANDAL !!!!!!
w najlepszej podstawwce w mieście wirus ? jak to możliwe?
Elitarna szkoła ? Ha ha ha. Chyba tylko według tych mamusiek co zapisują tam dzieci z drugiego końca miasta. To świadczy o ich "inteligencji".
Prawdopodobnie ,zaszkodziło dzieciaczkom jedzenie z lidla za darmo składowane na potęge przez ich zaradne mamusie .