Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Windows 10 czy 8.1?

Ilość postów: 33 | Odsłon: 3259 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Windows 10 czy 8.1?”.
          • Odp.: Windows 10 czy 8.1?

Powiedzcie co z partycja recovery. Co z formatem lapka i powrotem do 7. Czy znowu mozna aktualizowac do 10 bezplatnie. Czy znowu beda atakowac aktualizacja. Czy mozna zrobic partycje recovery na 10.

Gość_jacek 7
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja zrobiłem upgrade z windows 7 do 10 i jestem bardzo zadowolony system stabilny i wszystko działa płynie i jak należy. Korzystam z laptopa Lenovo na procesorze i5 oraz 4Gb ram.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Gdyby moje programy działały na Linuxie to Windowsów nie miałbym od 7-lat.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Odp.: Windows 10 czy 8.1?

To raczej nie jest kwestia monopolu, zwróć uwagę na inwigilacje w smartfonach.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Mam win 10 i strasznie muli, strony otwierają się wolno, czasem się przycina. Po włączeniu laptop (nowy) długo się uruchamia. Można to jakoś ogarnąć? Ktoś coś?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Można. Jest taki program. Nazywa się windows 98

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

można- trzeba odpowiednio go skonfigurować jest wiele artykułów w internecie szczególnie na onet pl.Ja mam od pierwszego dnia udostępnienia 10 ki i nie mam większych problemów na forum raczej trudno wszystko opisać nie widząc co się dzieje na ekranie laptopa co jest zainstalowane itp...raczej musisz kogoś poprosić kto sie bliżej na tym zna i w domu ci skonfiguruje.Przyczyn jest wiele od zapchanej pamięci po najgroźniejsze jakieś wirusy..

kost@
                Zgłoś
                Odpowiedz

zalezy od kompa na stacjonarnym mam 12 gb ram super smiga na drugim laptopie zainstalowałem i szybko wróciłem do 7-ki tragedia mi sie wydaje ze zalezy od kompa jego sprawności.Na trzecim mam xp-ka i tez dobrze smiga jeszcze.Niemam czegos takiego zeby mi komp mulił,to kwestia czy ktos umie sie takim sprzetem posługiwać,jak zapuszczony system to niedziwie sie że otwierają się strony po kilka minut...

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Mam dokładnie to samo. Przed uruchomieniem ekranu Windowsa pojawia się czarny ekran i nic więcej. Dopiero po około 2 minutach pojawia się ekran logowania do Windowsa. Aktualizowałem z 7 poprzez asystenta aktualizacji.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

a i niemam antywirusa kilka lat komp szybszy dużo, tylko malwarebytes ewentualnie swietny programik adw cleaner i wystarczy.A te darmowe Avg ,Avast czy inne to tak zwalniaja kompa jak by pełno wirusów było tak z nimi komp działa ,ja jak najszybciej to odinstalowałem.Mnie sie wydaje że jeszcze narazie 7 -ka najlepsza ,10 tka na mocnych kompach choc jeszcze jest niedopracowany

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nie jest system zapuszczony i raczej wirusów nie ma bo laptop ma dopiero kilka dni, jest nowy.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

pamięć ram 8gb

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Dysk SSD i czysta instalacja Windows 10 - bedzie git.

Gość_GC-UK
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

Mysle ze to nie byl wielki wyczyn znalezienie laptopa z 8.1 Licencja od 10 moze byc spokojnie uzyta do zainstalowania 8.1 a nosnik mozna samemu zrobic uzywajac MediaCreationTool - darmowe ze strony Microsoft. Podoba mi sie jak domorosli fachofcy demonizuja i krytykuja systemy Microsoft nie majac pojecia o ich instalowaniu i optymalizacji. Poczytac trzeba troche, popraktykowac a pozniej sie madrzyc

Gość_GC-UK
        Zgłoś
        Odpowiedz

Bo pewnie gdzieś przeczytali, że ten rok będzie rokiem linuxa, zresztą jak każdy poprzedni i następny

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę