Mam pytanie. Czy działa wam w pobliżu ostrowca 2 mb? Mam 1 mb i chciałbym przejsc na 2 mb (firmowy ) i chcialem zapytac czy nie zrywa łącza itp.
Z góry dziękuje
Aha i ile płacicie miesięcznie z 2 mb WINMAX
zadzwon na infolinie netii i bedizesz wszystko wiedzial, nie wime czy jest WIMAX 2mb u nas w OC
Z nimi się nie da dogadać, jeden mowi ze mozna bez problemu inny ze nie... dlatego was sie pytam
A ile kosztuje podłaczenia, aktywacja itp i na jaki okres czasu podpisuje sie umowe
Nie pytałem się o to, tylko czy jest mozliwosc podłączenia 2 mb.
kiedyś dzwoniłem do nich w tej sprawie i powiedziano mi, że się nie da i koniec - nawet na firmę...
No bo z tego co ja wiem to wimax w calej polsce to 1mb ;D Ktos palnal glupote o tym ze na firme 2mb i poszla fama.. no ale ja tez moge sie mylic
Na stronie netii pisze ze jest 2 mb za 59,99 + vat.
A ma ktoś 1 mb? Jakie osiagacie predkosci i czy wam sie nie wiesza? Acha i ile placicie co miesiac i ile za aktywacje. Umowa na rok czy 2 lata ??
na firmę jest dwa mega, działa dobrze wiadomo to tylko radiówka ale jest jeden bonus nie zrywa sygnału przy burzach
naprawde dobry jest Wimax, ta antena jest cyfrowa więc dlatego nie zrywa, tylko szkoda ze nadajniki przeciażone i już raczej na ta chwile nikogo nie podłączą a byłby popyt na to.
2 mb raczej nie bedzie w poblizu ostrowca
Mam pytania do osob ktorzy maja 1 mb w wimax, jaki chodzi internet? Jakie macie srednie predkosci ? Raczej do filmików raczej krótkich sie nei nadaje..
Jakie macie wrazenia
Jam mam 1 Mb. Niby miałem mieć 2 Mb i taką też mam umowę, ale po złożeniu reklamacji dostałem odpowiedź, że nigdy nie można było mieć takiej prędkości i jeśli chcę to mogę wypowiedzieć umowę.