jw
Z myśleniem to masz kłopot. Wyników całościowych nie ma a ty już wiesz.
Rządy PO-PSL to patologia. Dopóki ludzie nie wyjdą na ulicę i nie przegnaja tej bandy dopóty zapomnijmy o wolności , demokracji.
Ja co do tego nie mam już żadnych , ale to żadnych watpliwości.
o co CI człowieku chodzi. Ufoludki tych ludzi wybierają, czy sami siebie wybierają. Ludzie głosują jak głosują i tego nie zmienisz, mamy demokracje i większość decyduje, przykro mi, że Twoi pupile się nie dopchali do władzy!
Pewnie że ludzie głosują ale szwindle są w niektórych miejscach przydałaby się kontrola.
Jaka kontrola, wszystkie głosowania przebiegają i przebiegały tak samo. Masz ludzi z różnych opcji politycznych w komisjach i jeden drugiego pilnuje.
jeszcze nie znane byly wszystkie nazwiska a niektorzy z radosci chodzili na czworakach wstyd ze maja taki elektorat
Powiedz ,kto z głosujácych na KW Górczynśkiego przyzna się ,że głosował na PSL. Swiadomie nie startowali z list PSL tworząc komitety z udziałem członków PSL
KW Górczyńskiego ,Murzyna ,Kuśmierza tylko po to aby utrzymać władzę w powiecie i mieście. Nie na darmo PSL istnieje tyle lat,chłopy zawsze umiały dostosować państwo do swoich potrzeb. W1864 roku za reformę rolną caratu i danie chłopom praw i ziemi z determinacją donosili na powstańców styczniowych. Dla chłopa zawsze liczył sie własny interes ,a pamiętacie za komuny powiedzenie psedo-chłopów "że jeszcze Wasze baby będziemy hendożyć za kawałek mięsa ,żarcia"
chwila, chwila ja i wszyscy moi znajomi glosowaliśmy na Pana MURZYNA, dlatego, ze cenimy go jako gospodarza i człowieka , nigdy nie odmówi pomocy, zawsze doradzi nie zostawi ludzi w potrzebie. Każdego przyjmie i nie ucieka po korytarzu jak wasz były ostrowiecki prezydent i starosta. Próbowałeś się kiedys do nich dostac?
Do gościa z 96:58. Pan Murzyn został dobrze wychowany w rodzinie z zasadami. Jego ojciec nauczyciel w LO był bardzo uczciwym człowiekiem, dziadek też.
A kto tam znał Murzynów.
Jeśli potwierdzą się te skandale i rewelacje dotyczące wyniku wyborów chociażby w naszym województwie powinny być rozpisane nowe wybory do rad powiatów i sejmiku wojewódzkiego:))
Zaczyna się źle dziać w państwie polskim. Ani się obejrzymy jak staniemy się niewolnikami tych, którzy uwłaszczyli się w złodziejski sposób na majątku milionów ciężko pracujących ludzi.
Według takiego sposobu myślenia wyniki wyborów muszą być takie jak sondaże, bo jak nie to na pewno coś jest nie tak.
Jakie dokładnie te skandale i rewelacje z naszego województwa? O co dokładnie CI chodzi, bo piszesz hasłami. Chcesz być polotny a 0 treści przekazujesz.
http://detektywprawdy.pl/2014/11/19/ekspert-politologii-wybory-powinny-byc-powtorzone/
Tyle ludzi mówi o podejrzanym wyniku wyborów i ja to popieram. Jak to możliwe, że w całym kraju nagle rządzi PSL - u nas też Górczyński = poseł PSL.
Stawiam na fałszerstwo, bo to nie pierwszy taki "cud nad urną". (kto choć trochę inteligentny i zna historię to wie, że cud nad urną to było sfałszowanie wyników przez komunistów)