podobno w parku jest jakas impreza w piatek i sobote bedzie jakies piwko mozna wypic wiecie cos?
W sobotę 14 lipca o 18.30 w Galerii Ostrowiec ( w hallu od strony bocznego wejścia) grupa Hunter przed koncertem na Wielkim Ogniu spotka się ze swoimi fanami i będzie podpisywać płyty. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych.
Szkoda, że TSA nie spotka się z fanami tak jak Hunter.
Jerzy, no właśnie to Wielki Ogień będzie. Piwko oczywiście będzie, trochę muzyki też!
co roku czekam na ten Festiwal
No i co z tego że najlepsza impreza w mieście , nagłośnienie tradycyjnie do bani...szkoda gadać
A nie za dużo wypiłeś przypadkiem? Nagłośnienie było bardzo dobre, jeden zespół tylko się posypał w trakcie przesłuchań, ale miał swojego dźwiękowca.
No skoro dla Ciebie wczorajsze nagłośnienie Huntera było idealne to gratuluje słuchu absolutnego...bas Simona w niektórych momentach prawie niesłyszalny, ale może sie nie znam...
To może nie wina nagłośnienia, tylko człowieka go obsługującego. Jak ustawił, tak grało. Najlepszy sprzęt nie będzie grał idealnie, jak nie zostanie dobrze ustawiony.
A czy napisałam, że idealne? napisałam, że bardzo dobre więc nie wciskaj mi słów, które nie padły. Jak Ktuś słusznie zauważył, Hunter przyjechał z własnym dźwiękowcem i sprzętem więc skąd pretensje do organizatorów?