http://www .referendumemerytalne. pl/index.php/petycja Co to jest? jest to strona z której można wysłać list do premiera w którym chcemy zwołania ogólnopolskiego referendum ws. wieku emerytalnego. Można także wydrukować petycje i zbierać podpisy a następnie wysłać do NSZZ Solidarność. Mam 21 lat i nie podoba mi się perspektywa pracowania do 67 lat, patrząc długo terminowo jaki sens jest tego? jak za czterdzieści kilka lat będę się ledwo ruszał, a mimo tego będę musiał dalej pracować zabierając tym samym miejsca pracy młodym ludziom, nie siedź bezczynnie jeśli Ty także nie chcesz pracować do 67lat i wyślij/podpisz petycje.
*** USUŃ SPACJE ZA WWW I PRZED PL
Zgadzam sie z Tobą Kolego;) sam mam 22 lata i juz pracuje a na mysl ze bede musiał tyrac do 67 to az słabo sie robi;/ Podpisujmy i coś zróbmy :)
Putin to mądry człowiek,w rosji wiek emerytalny dla faceta to 60 lat,i niech ktoś mi wmówi że rosjanie to głupi naród
Poszło !!! http://www.stop67.pl/ ale bardzo mało widze ludzi z ostrowca co by im wiek emerytalny doskwierał..chyba co niektórzy myśla że będą super sprawni i każdy pracodawca trzymal ich na stanowisku
PISMEN Ratuj
Pismen wytlumacz tym ludziom ze co jak co ale to co zglasza PO jest jedynie sluszne i tak musi byc. A w ogole Pismen Ty juz nie powinnes isc na emeryture i dac spokoj temu forum?
co na to pismen- ciagle pracuje zeby pokazac jak jest za swoja jedynie sluszna partia????
mnie to nie dotyczy,ale nie jest to miła perspektywa szczególnie dla kobiet.A PO znów kombinuje przy emeryturach tym razem górniczych- oj chyba im to bokiem wyjdzie już nie długo.Najbardziej niekorzystną sytuację mają ci co maja po 40 lat pracy i muszą dalej pracować bo nie obejmują ich wcześniejsze emerytury,które cofnięto lub ograniczone zostały przepisami wprowadzonymi teraz.
chyba śnisz, władza Po i PSL pewnie zrobili sobie furtki w ustawie i pójdą wcześniej na emeryturki i to sowite. a my do 67
Tyrac nie pyskowac! Tyrac robole do konca zycia by zylo sie lepiej PO-com. Tyrac nie pyskowac! PO dostala poparcie w wyborach to robi co chce. Wiekszosc z was siedziala w domach podczas wyborow,to tetaz zap....cie do usra....ej smierci. Za glupote trzeba placic!