Tuż przed 20-stą bardzo jasno święcące światło o ciepłej barwie. Trajektoria lotu idealna w poziomie w stosuku do ziemi. Nie był to na pewno meteoryt.
Szybkość .... nigdy nie widziałem lecącego czegoś tak bardzo szybko. I ta cisza i bezszelestność lotu.
Kierunek poruszania Sarnówek , Sudół , Krzemionki w kierunku Lublina.
Jestem wielkim sceptykiem twardo stąpającym po ziemi , ale po czymś takim....
zaczynam się zastanawiać czy świat jest taki jakim znamy.
To był duży meteoryt ktory ślizgał się w atmosferze ziemi .Ja widziałem to super zjawisko meteor tak szybko właśnie leci nawet 70 km na sekundę. nie wlecial w atmosferę ziemi tylko się po niej ślizgał.
Nie sądzę żeby był to meteoryt, bo widziałem ich zbyt wiele. Poza tym trajektoria lotu była dużo niższa niż meteoryt "ślizgający" po naszej atmosferze
spytaj Anty.b on ma dużo wiadomosci i Ci odpowie.gosc jest w temacie tylko że moim zdaniem z drugiej strony!
Chodziło ci o antyNwo czyli ciebie Gość_gosc9
anty b powie że meteor. Ty dasz jakiś filmik i wszystko się wyjaśni. Zagniesz wszystkich.
Może to dron lub sonda...
Zorza polarna jest od dwóch dni.
O tej porze mogłeś widzieć samolot, który schodził już do lądowania w Lublinie. Pare razy leciałam w dzień i pięknie widać już cały ostrowiec. Nowy zakład jak na dłoni.
Też to widziałem i zastanawiam się co to może być.
To było NOLzB - niezidentyfikowany obiekt latający z Bałtowa ;)
Ludzi, którzy widują takie rzeczy jest więcej niż się na ogół wydaje... Tylko niewielu z nich o tym pisze/mówi...
Pewno ISS (Międzynarodowa Stacja Kosmiczna). Sprawdź na stronie http://www.heavens-above.com :).
za nisko jak ISS i zdecydowanie za szybko i nie ten kolor światła, bo miałem okazję widzieć kiedyś ISS