Do 19:43. Po pierwsze babo, hajterskie pisze się małą literą, bo to przymiotnik, ale skąd Ty możesz to wiedzieć, jak Ty "robiłaś magistra"(cytat z Twojej dawnej wypowiedzi) a nie magisterium, jak wszyscy na normalnych uczelniach. Z tymi dilerami w Twoim przypadku byłbym ostrożny. Wiesz, co mam na myśli?
Rzeczywiście literówka, ale wobec Twoich ułomności ortograficznych i gramatycznych, to pryszcz. Fajnie, że wreszcie się podpisałaś, ale nie uzurpuj sobie prawa do pouczanie i wychowywania innych tylko dlatego, że przegrałaś w wyborach, a mimo to czujesz się celebrytką w swojej wsi, bo prywatnie jesteś ostatnią osobą, która ma do tego prawo. Mam rozwinąć wypowiedź, czy wolałabyś przemilczeć temat?
Każdego, kto wypowiada się nie tak, jak byś chciała nazywasz tym mianem? Bardzo kulturalnie i na wyjątkowo "wysokim" poziomie z jakiego jesteś znana. Mogę być "dzieciakiem" według Ciebie. Zawsze to i tak lepiej niż być starą, grubą, brzydką i do tego głupią babą.Niech żyje młodość!!!!
Zapomniałem dodać, że oprócz tego, iż jesteś stara, gruba, brzydka i głupia, to jeszcze chora psychicznie. Dzięki za przypomnienie "facecie".
Postaram się równać do Twojego poziomu- masz rację, kretynko jesteś facetem, bo żadna normalna kobieta nie wysławia się jak menel, nie jest agresywna wobec rodziny i wszystkich dokoła, ma zgrabną figurę(z wcięciem w talii włącznie), bo dba o siebie, aby nie wyglądać jak monstrum o nieokreślonej płci. Masz rację, jesteś facetem, a teraz usankcjonuj to prawnie i medycznie. Powodzenia.