Coś kiepsko otwierają się wątki :(
No miejmy nadzieję.
Ale chyba nadal coś nie tak, bo zdjęcia są z Głogowa.
czyli jest.miejmy nadzieję .że merytoryczne a nie Hejterskie
Może już będzie działać.
Coś drgnęło,ale pokemonów brak i nudy
Jak to brak? Przecież Ty jesteś głównym pokemonem i już od wczoraj działasz na forum nie mogąc się nacieszyć. Jak to małym ludziom niewiele potrzeba do szczęścia.
Do 19:43. Po pierwsze babo, hajterskie pisze się małą literą, bo to przymiotnik, ale skąd Ty możesz to wiedzieć, jak Ty "robiłaś magistra"(cytat z Twojej dawnej wypowiedzi) a nie magisterium, jak wszyscy na normalnych uczelniach. Z tymi dilerami w Twoim przypadku byłbym ostrożny. Wiesz, co mam na myśli?
Janik pisze się hejterskie. To po pierwsze. Po drugie brak Ci kultury.
Rzeczywiście literówka, ale wobec Twoich ułomności ortograficznych i gramatycznych, to pryszcz. Fajnie, że wreszcie się podpisałaś, ale nie uzurpuj sobie prawa do pouczanie i wychowywania innych tylko dlatego, że przegrałaś w wyborach, a mimo to czujesz się celebrytką w swojej wsi, bo prywatnie jesteś ostatnią osobą, która ma do tego prawo. Mam rozwinąć wypowiedź, czy wolałabyś przemilczeć temat?
Każdego, kto wypowiada się nie tak, jak byś chciała nazywasz tym mianem? Bardzo kulturalnie i na wyjątkowo "wysokim" poziomie z jakiego jesteś znana. Mogę być "dzieciakiem" według Ciebie. Zawsze to i tak lepiej niż być starą, grubą, brzydką i do tego głupią babą.Niech żyje młodość!!!!