a ten gabinet na Ogrodach koło biska?
Wystrzegajcie sie Zdyba i Mroczka w Szewnie. Sa niekompetentni. Zabili mojego pieska, potem oddali czesc pieniedzy i mysla, ze to zalatwia sprawe.Beznadzieja.
Ja też z moim psem chodzę do pana Kiljańskiego (Iłżecka 71, za garażami). Jestem zadowolona tak samo jak Nirvana. Lekarz ma dobre podejście, zawsze służy dobrą radą i ceny są w porządku.
Pan kiljański nadaje się juz tylko do szczepień. Psa mojej siostry leczył na serce a okazało się, ze psiak ma ropień na nerce i chudnie z dnia na dzień, nie jada. Przepisał mu witaminy i po kłopocie. Psina trafił do innego lekarza, gdzie podeszli do pacjenta profesjonalnie, zrobili badania, usg, podano antybiotyki przez 2 tygodnie, dostawał codziennie kroplówki.
Tylko i wyłacznie MichałMinda na ul dąbrowskiej! chodze do niego ze swoimi zwierzakami od lat, facet ma super podejscie !
ja też polecam dr Minde super ma podejcie do zwierzat ! prawdziwy weterynarz ! i bardzo lubi to co robi ;) polecam !!
Tylko i wyłącznie do Szewny.Ostatnio stałam w kolejce do lekarza ze swoim psem ponad godzinę,tyle było osób.Wspaniali lekarze.Od lat tam chodzę z moim 'rydzykiem i starowinka trzyma się wspaniale.No cóż jest duża konkurencja w Ostrowcu,ale zapamiętajcie zawsze gorszy ubliża lepszemu!!!!!!!!!!