Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Weterynarz

Ilość postów: 40 | Odsłon: 4379 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                • Odp.: Weterynarz

Czy wszyscy się umówili by pisać tylko o P.Krzysztoń??

Rzeczywiście jest bardzo miła i wygadana -widać,że ma dużą wiedzę pomimo młodego wieku.O rewelacyjnym podejściu do zwierzaków nie wspomnę!!! Myślę,że to bardzo dobrze ,że pojawiła się w tak dobrej lokalizacji w Ostrowcu.

Tylko szkoda,że coraz częściej trzeba czekać w kolejce bo każdemu pacjentowi poświęca dość dużo czasu (jak czekam to mnie to drażni ale jak mnie przyjmuje to jest bardzo zadowolony,że poświęca mi dużo czasu i się nie śpieszy pomimo kolejki ) ...no i miło jest porozmawiać z ładną i inteligentną kobietą....niestety mężatką:-(

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

a ja poecam pana Michalaka przychodnie weterynaryjna ma w Kunowie.Bardzo dobry weeterynarz,ceny ma konkurencyjne niż w Ostrowcu,przepisuje tanie leki.a poza tym jestem mu wdzięczna za uratowanie mojego labradora.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

ja polecam dr Kiliańskiego.To naprawdę dobry wet i bardzo dobry człowiek.Ma wiele lat praktyki w swoim zawodzie.Mój kot jest pod jego opieką od 6 lat,nie narzekam,jeśli potrzeba przyjmuje nawet w niedzielę.Leczy także darmowo koty bezdomne które mu od czasu do czasu podrzucę.Nie ma może bajerów w stylu usg,rtg ale ma doświadczenie,szacunek i miłość do zwierząt którą widać.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

ja polecam weternarza pana Minde..lekarz z powołania, pozdrawiam

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

a czy weterynarz uśpi zwierzę (np kota) na zyczenie nawet jak zdrowy?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

NIE uśpi. Okropne pytanie!!

Gość_animals
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

uśpi!jest taka jedna ...szanowna pani Z. ona za pieniądze zrobi wszystko.wiem że kocha wręcz eutanazję no i jeszcze kasa!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a ile trzeba zapłacic za to ? i co potem ze zwierzeciem oddaja czy mozna zostawic w gabinecie?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 26

Odp.: Weterynarz

Polecam dra Kiljańskiego. Wspaniały lekarz i przesympatyczny człowiek. wszystko co o nim tu napisano to szczera prawda.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 29

Zgodnie z ustawą o ochronie praw zwierząt czyn taki jest karalny. Można takiego kota oddać komuś lub do schroniska ale uśpić nie może bo grozi za to kara a nawet więzienie. Ostatnio mnie pani pytała czy jej uspię kota bo sika na kanapę... Kazałam jej oddać go do fundacji.

Gość_gość wet wawa
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czy ktoś może mi podać nr telefonu do dr Kiljańskiego? Z góry dziękuję

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

I proszę jeszcze o numer do Pani dr Krzysztoń z Sienkiewicza Też dzięki

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Na pewno dobrym weterynarzem nie jest pani Zalska, nie wiem dlaczego jest tytułowana ,,doktor''. Nie rozpoznała podręcznikowych objawów nosówki, niestety, za późno dotarłem do opinii na ten temat i do prawdziwego weterynarza dra Kiliańskiego.Zdarła ze mnie 500 zł. za jakieś niby-leczenie zapalenia dróg oddechowych i układu pokarmowego.Tydzień zmarnowany na jej znachorskich zabiegach może przesądzić o dalszych losach zwierzęcia. Poza niedoborem wiedzy pani ,,Zdzieralska'' cechuje się głęboką kieszenią.Klinika sprawia dobre wrażenie, ale tylko z zewnątrz. Omijać z daleka.

Gość_Bogdan
      Zgłoś
      Odpowiedz

jeżeli chodzi o dr kilianskiegi to rowniez go nie polecam.Jezeli chcecie by wasz pulpil przezyl po zwyczajnym szczepieniu dwa dni to odradzam.Moj zwierzak po pelnym szczepieniu u wyzej opisanego dr przez dwa dni wykrwawial sie i cierpial.Niestety nie udalo mi sie go uratowac z pomoca innych weterynarzy.Ogolnie najprawdopodobniej dostal nieodpowiednia dawke szczepienia przy czym zaznaczam ze zwirzak nie zostal wczesniej przez owego doktora podstawowo zbadany.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

pan Kilianski niby zabij zwierze??? ty chyba jestes nienormalny ...albo pisze to inny wet ktory zazdrosci mu specyfiki leczenia i wszystkiego co osiagnal. Czlowieku ja chodze z 3 psem do Kiliana i zawsze ma do zwierzat stosunek emocjonalny !!!!! Dla niego nie ma rzeczy nie mozliwych. Nigdy nie uwierze ze mogl tak postapic z twoim zwierzeciem PolecAM Z CALEGO SERCA DOKTORA KRZYSZTOFA KILIANSKIEGO wspanialy weterynarz !!! Zawsze doradzi i postawi diagnoze 100 %

Gość_bomba
          Zgłoś
          Odpowiedz

Bpmba Ty takl bardzo nie polecaj bo się możesz pomylić (oby nie) Gdyby mój pies pozostał dłużej w leczeniu u p.Kiliańskiego to dziś by miał trzy łapy,tylko pomoc p.Barańskiego (po wcześniejszej konsultacji tel.z Kliniką w Lublinie gdzie tylko tego lekarza polecili) pies ma się dobrze.Niestety pana doktora Barańskiego nie ma już wśród nas.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

gabinetów nowych u nas nie brakuje.Przecież jest na Polnej nowa Pani Doktor i Nowy Pan Doktor na Kuźni.

Gość_Justi
              Zgłoś
              Odpowiedz

Michalak z Kunowa. Uratowany sluch po pewnym weterynarzu z Ostrowca .

Gość_aga
                Zgłoś
                Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -