Ja chodzę z moim dalmatyńczykiem do weterynarza na stawkach niedaleko werandy , dobry też jest na jana pawła obok tesco małego, następny podobno dobry jest w kunowie.
jak najbardziej zgadzam się pani Krzysztoń to weterynarz z powołania wspaniałe podejście do zwierzaków wszystko wytłumaczy na każde pytanie odpowie POLECAM I POZDRAWIAM PANIĄ DOKTOR!!!
a ja poecam pana Michalaka przychodnie weterynaryjna ma w Kunowie.Bardzo dobry weeterynarz,ceny ma konkurencyjne niż w Ostrowcu,przepisuje tanie leki.a poza tym jestem mu wdzięczna za uratowanie mojego labradora.
Nie chodzcie o Zalskiej tylko kasa się liczy u niej a na koniec uśmierca zwierzęta, bez skrupułów żadnych nie miałbym sumienia,- no ale cóż to dac zastrzyk i wziąść kase za to to rutyniara
ja polecam dr Kiliańskiego.To naprawdę dobry wet i bardzo dobry człowiek.Ma wiele lat praktyki w swoim zawodzie.Mój kot jest pod jego opieką od 6 lat,nie narzekam,jeśli potrzeba przyjmuje nawet w niedzielę.Leczy także darmowo koty bezdomne które mu od czasu do czasu podrzucę.Nie ma może bajerów w stylu usg,rtg ale ma doświadczenie,szacunek i miłość do zwierząt którą widać.
a ile trzeba zapłacic za to ? i co potem ze zwierzeciem oddaja czy mozna zostawic w gabinecie?
Zgodnie z ustawą o ochronie praw zwierząt czyn taki jest karalny. Można takiego kota oddać komuś lub do schroniska ale uśpić nie może bo grozi za to kara a nawet więzienie. Ostatnio mnie pani pytała czy jej uspię kota bo sika na kanapę... Kazałam jej oddać go do fundacji.
Co z Ciebie za weterynarz ,zamiast doradzić fluoeksytyne -0,5 -1.0 mg/kg 24 h
Pierdzielisz jakieś głupoty o fundacjach!!!!!!!! Weterynarz z Warszawy- żenada!!!!!! Brak podstawowej wiedzy!
Czy ktoś może mi podać nr telefonu do dr Kiljańskiego? Z góry dziękuję
I proszę jeszcze o numer do Pani dr Krzysztoń z Sienkiewicza Też dzięki
pan Kilianski niby zabij zwierze??? ty chyba jestes nienormalny ...albo pisze to inny wet ktory zazdrosci mu specyfiki leczenia i wszystkiego co osiagnal. Czlowieku ja chodze z 3 psem do Kiliana i zawsze ma do zwierzat stosunek emocjonalny !!!!! Dla niego nie ma rzeczy nie mozliwych. Nigdy nie uwierze ze mogl tak postapic z twoim zwierzeciem PolecAM Z CALEGO SERCA DOKTORA KRZYSZTOFA KILIANSKIEGO wspanialy weterynarz !!! Zawsze doradzi i postawi diagnoze 100 %