Zapraszamy na otwarty weekend promocji ekonomii w najbliższą sobotę i niedzielę (18-19 kwietnia) w Wyższej Szkole Biznesu i Przedsiębiorczości.
Sobota:
10.30-12.00 Wszystko o Ubezpieczeniach (warsztaty ZUS)
12:00-13:30 Ekonomia dla Seniora (K. Ostafiński z Centrum Prawa Bankowego)
14:00-15:30 Wszystko o Finansach (warsztaty Centrum Informacji Gospodarczej)
Niedziela:
10:00-12:00 Wszystko o Działalności Gospodarczej (warsztaty, porady - dr T. Góra)
12:30-14:00 "Bezrobocie w strefie euro" (wykład prof. E. Kwiatkowskiego)
14:00-15:30 porady radcy prawnego, skarbowe, Internetowe wypełnianie PIT
http://wsbip.edu.pl/
Super przedsięwzięcie, ja na pewno skorzystam z bezpłatnych porad, które będą udzielane w niedzielę.
serdecznie polecam i zapraszam!...jestem pracownikiem służb społecznych i podatkowych! obecnie niewiele osób wie???!!! jakie są nasze realia w tej sferze!...w warsztatach weźmie udział wielu specjalistów, więc serdecznie polecam! warto! bądźmy świadomi co nas czeka, jakie mamy prawa i obowiązki w tej dziedzinie!...a jesli chodzi o WSBiP to naprawdę się starają!!!!!!....bądźmy lokalnymi patriotami!
Nie rozumiem czemu takie eventy mają służyć. Chyba tylko promocji samych organizatorów
Jeśli poprzez takie działania przy okazji uczelnia będzie miała możliwość się wypromowania, to jestem osobiście na TAK za taką formą promocji. Lepsza promocja podprogowa z której skorzystają uczestnicy wydarzenia, niż wyrzucanie kasy często na kiepskie banery czy reklamy w prasie z której korzyści mają jedynie producenci banerów lub wydawcy gazet. POPIERAM takie działania !!!!
Do sceptyk 20:30 - to, że Ty jesteś niezainteresowany, to nie znaczy, że inni także. Uważam, że dobrze, że istnieje u nas w mieście wyższa uczelnia, że prywatna, to prywatna, dobrze, że ludzie coś działają, bo i tak to miasto życiem nie tętni, niech coś się dzieje pozytywnego.