oj dowalilas z grubej rury....
chyba tam pracujesz ze reklamujesz ,psu bym nie dała mięsa z marketu
Nauczyliście się konsumować odpady drodzy rodacy,nad jakością nikt nie czuwa, wiec robią nas w konia.
Kidem i świeże mięso i wyroby??
Dziś trudno o mięso i wędliny naturalne i zdrowe. To co znajdujemy w naszych sklepach nie jest z pewnością produktem, który ma cokolwiek wspólnego z wyrobami swojskimi czy chociażby tymi znanymi sprzed lat. Sam surowiec używany do produkcji nie jest w pełni naturalny. To w większości wielkotowarowa produkcja z pózniejszymi nastrzykami itp... Promowane szynki w cenie 15.90kg to w większosci solanka. Wybór klienta, jeść czy nie. Proponowane w naszych sklepach wyroby różnią sie smakiem ale to kwestia przypraw i procesu obróbki termicznej.Mówienie o świeżości w przypadku zagazowanych i zapakowanych w worek foliowy mięs czy wędlin brzmi troche... nieswieżo. Punkty sprzedaży,które tu podajecie jako gwarancja atrakcyjności produktu to przesada ale każdy wierzy w to co chce i spożywa co chce.Produkcja rzemieślnicza zanika a z nią gwarancja solidności. Teraz dużo i szybko. Pozdrawiam.
A ten świr znowu wątek odkopał, żeby potrollować. Lecz się!
swieże mozna kupi od gosci co wyrabiaja wyrobi na wsi.Ale jest drogo i nie zawsze w odpowiednich warunkach sanitarnych
Wędliny kupuje w Lewiatanie inie narzekań np mają dobry boczek w cenie 13,99.