Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Odp.: Wędkarze podobno w Ostrowcu jest 3 koło wedkarskie. Gdzie się mieści?

Według przepisów PZW to nie ma tak ze każdy może sobie przyjść na spotkanie bo mu się podoba i bo chce. Na spotkanie ma prawo wstępu członek danego Koła i zaproszeni goście, przynajmniej takie informacje uzyskałem od rzecznika z zarządu glownego w Warszawie

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Wędkarze podobno w Ostrowcu jest 3 koło wedkarskie. Gdzie się mieści?

Wie ktoś coś więcej o tym kole ?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Przedstawicielstwo tego Koła jest na dziale wędkarskim w Markecie DOMI. Jutro jestem od 13 do 20 jak coś

zbyszu
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

byłem wczoraj z synem u nich na zawodach i powiem wam pierwsza klasa, jeździmy z młodym po takich zawodach dla dzieci jak tylko czas na to pozwala ale to co oni zrobili to jestem w szoku, organizacja, pączki, picie, na koniec jeszcze grill a w dodatku takich nagród to nie widziałem nigdzie indziej, dziecko nie ważne czy zajęło pierwsze miejsce czy ostatnie to musiał iść z nim opiekun jak było wyczytywane na koniec bo samo nie mogło się z nimi zabrać. coś pięknego, dzięki koło ostrowiec kamienna, na pewno w przyszyłym roku się do was przepisujemy

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

mimo zadziwiająco dobrej pogody za oknem sezon się już kończy, obserwowałem to nowe koło jakoś od marca/kwietnia jak się w ogóle dowiedziałem że coś nowego jest i postanowiłem że w przyszłym roku się do niech przepisuje, koledzy w pracy mnie chyba zagryzą że mimo że pracuje na hucie do koła huty już nie będę należał ale co mi tam, nie bo tkwić w beznadziejności i słyszeć tylko że się nie da czegoś zrobić w tym pzw. jak ktoś mówi że się nie da to trzeba znaleźć lepszego fachowca, który jednak da rade

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no to musisz temat bardziej zgłębić bo to wszystko nie jest takie proste.

zbyszu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zbyszu, może i nie jest proste ale wychodzi na to że koło które działa kilka miesięcy robi więcej niż koło działające od stanu wojennego. To jak to jest że tu ludzie świeżo wchodzący w skład zarządu radzą lepiej niż "stare wygi". Dam Ci jeden głupi przykład, konto bankowe. Może i jestem dziwny bo bezpośrednio tego nie czuje w kołach PZW jak kto gospodaruje pieniędzmi z moich i wielu innych składek ale sama świadomość że nie wydają kasy dla jakiegoś banku są obsługę tylko kasa jest w kole to już wolę takie rozwiązanie niż napychać kieszenie bankierom

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Pogubić się mozna

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 32

Nie napisałem, że robi źle, tylko, że temat jest bardziej złożony. Jestem członkiem tego Koła i będę w roku przyszłym. Tu bym zastosował polskie powiedzenie. Nowa miotła lepiej zamiata :-)

zbyszu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Zbyszu, przysłowie przysłowiem ale od razu kojarzy się że coś miotła zamiata pod dywan :-) wiem że masz wielu kolegów w innych kołach, jak oni wypowiadają się na temat tego nowego ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

W starostwie powiatowym.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dobre!!!!!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Na jednej sesji Rady Powiatu Pan Starosta dostał w prezencie mega podbierak z tego co pamiętam.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gdzie się mieści? Wystarczy wejść na fb lub wpisać w necie nazwę i po problemie

zbyszu
            Zgłoś
            Odpowiedz

To koło chyba jako jedyne organizuje tyle zawodów. Inna sprawa że małe jeszcze.

Druga sprawa ze bezsens płacić za kartę 200 zł. Z tych pieniądz opłacane są ciepłe posadki.

Gość_Wszystko wiedzący
              Zgłoś
              Odpowiedz

no małe jeszcze ale jak na nich patrze to wydaje mi się że idzie w dobrym kierunku, byłem u nich w tym roku 2 razy na zawodach i powiem Wam że atmosfera rodzinna a goście swoje chłopy, zero spiny, po cięzkim tygodniu pracy super relax

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Z tego co ja wiem to mieści się na Sienkiewicza w starej szkole podstawowej nr 4 nad obecnym barem czwórka

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Polecam kolo

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko