Również polecam Pstrągala, dla kogoś kto chce Sb połowić ( i wypuśczać, no chyba, że będzie dużO płacił, bo ceny spore) . Ja kiedys byłem, złowiłem 15 karpi i to takich po 2-3 kg.
Ana Stawie Hutniczym, słabo jak dla mnie.Gdy tylko zarybią, zaraz wszystko zostanie wyłapione, a potem cienko i ciężko.
na fajny wyjazd z rodzinką można wybrać się również do Wólki Gonciarskiej za Iłżą. 5zł od wędki rybę złapaną można zakupić lub oddać gospodarzowi jeśli nie zabierasz, sporo pływa karpi, można trafić sporego amura, trafiają się ładne japończyki, obok stawu dobrze zaopatrzony bar piwo itp. można coś zjeść.
Czy tak ciężko wziąść mapę do ręki i poszukać Wielgie 79 gm.Ciepielów opłata 25zł/wędkę w tym można zabrać do 10kg ryby. A ryba to przewaga karpia od 0.5kg do 21kg, jest też amur, szczupak, lin, sum.
Zapytaj śmiesznego z mopsu-on na pewno wie.
He he he gościu z 18:27 jeśli tak twierdzisz że nie mamy żadnych umiejętności to cwaniaku spróbuj wyciągnąć 11 kilogramowego karpia na żyłce 0.14 bez sprawnego hamulca w kołowrotku. Poza tym na takich stawach jadąc więm że złapie jakąś rybę chodź jej nie zabieram ze sobą ( zasada złap i wypuść ) Zresztą są zwolennicy i łowienia na rzekach i na prywatnych stawach i nie tylko są to amatorzy. Więc zawodowcu nie wypisuj że ktoś nie ma umiejętności. A po drugie jadąc 2 lub 3 razy w roku na ryby nie opłaca się opłacania karty i wydając tyle sam kasy co na wyjazdy na stawy komercyjne.
ale w tym jest caly urok, lapanie na komercyjnym łowisku to jak łowienie w wannie, trzeba byc imbecylem zeby na takim stawie nic nie zlapac, sa piekne Wiory, Brody, nie tylko rzeki...
Kolego z 22:52 Imbecylem to może Ty jesteś pisałem Ci już że nie opłaca się wyrabiać karty wiec czytaj to co inni piszą zamiast ich obrażać.
Jak się skontaktować z właścicielem stawu na Bielinach? Po prostu przychodzisz z wędka nad staw i tam płacisz, czy trzeba umawiać się telefonicznie?
Ja tam łowie na Kamiennej, ostatnio niezłe (jak na nasze warunki) okonie podchodzą takie 20-28 cm.
Czy ktoś był ostatnio w niedziele, za zawodach wędkarskich na Pstrągalu??
U nas w Ostrowcu ? wiem że na Brodach i powyżej Stykowa na Kamiennej są bo sam je tam łowiłem. ALe w Ostrowcu raczej nie ma rzeki na boleniową miejscówkę
Witam, ile wynosi składka członkowska za rok 2017 w woj świętokrzyskim.
Masz może do niego numer tel jak tak to bym prosił o podanie 534858001