Witam . Czy znacie jakieś fajne miejsca gdzie można spędzić urlop z dużą rodzinką ( 2dorosłych i 5 dzieci w tym jedno 1 roczne ) ? najlepiej polskie morze .
Białogóra. Serdecznie polecam. Pan google wszystko ci powie.
Tylko nie Kołobrzeg .Kołobrzeg dobry jest dla emerytow i rencistow byłam tam 2 lata temu poprostu porazka sami starzy niemcy .Jastrzebia góra ,Białogóra tamjest spokojnie.
Szkoda ,ze ten Kołobrzeg tak daleko....
bałtyk? zimna woda, brak pogody, ceny zachodnie i długi dojazd.
Chyba że ma się elastyczny urlop i można czatować na pogodę:)
Jeśli z dziećmi to polecam Okuninkę nad jeziorem Białym.
Piękne okolice . Czyściutka woda ,wesołe miasteczko.
Wrzuć w google "okuninka".
Od ilości ważniejsze jest ile chcesz wydać ,gdyby koszty były priorytetem możesz pomyśleć nad wynajęciem mieszkania np w Gdańsku ,Świnoujściu czy Kołobrzegu .
Najtaniej będzie w Gdańsku tam jest dużo ofert ze względu na studentów zwalniających mieszkania na okres wakacji .Woda niestety najgorsza ale nawet w przypadku kiepskiej pogody nie będziecie się nudzić a i wydatki można znacznie ograniczyć jak ma się mały budżet .
ja polecam Krynicę Górską albo Dąbki. Małe, spokojne miejscowości.
my do lat jeździmy do Chorwacji, pogoda zawsze udana, nie ma ryzyka, ze spadnie deszcz. Za 2 tygodnie wydajemy tylko 1500 zł więcej niż nad Bałtykiem.
a to byś się zdziwił w tej Chorwacji. W ubiegłym roku podczas dwutygodniowego pobytu połowę spędziliśmy w deszczu, a woda zimna.
jak myślicie czy teraz będzie taniej zrobić rezerwacje czy przed samym urlopem w lipcu bez znaczenia? tyle tych noclegowni teraz przeciez..
Jak z dzieciakami w miarę nie najdalej ciepło, kompleks basenów z gwarantowaną pogodą, pełno atrakcji, miła atmosfera to Hajduszoboszlo- Węgry. Dla dzieciaków wielka frajda, nawet tych najmłodszych!
od 2006 roku jeździmy do Chorwacji i nigdy nie było zimno i nigdy nie było dnia choćby bez słońca.
Na południu Chorwacji pogoda zawsze dopisuje. Klimat super. Z Krk-u i Istry wrażenia mam pozytywne. Piękne widoki, niezapomniany widok plitwickich wodospadów. Czym dalej na południe tym ciekawiej. Split fantastyczny. Dubrownik jest niesamowity. Urzekło mnie tak wszystko. Pięknie rozwiązania komunikacja miejska (dzieci w wieku szkolnym jeżdżą za darmo) i co wydaje się śmieszne mają darmowe publiczne, idealnie czyste toalety. Faktycznie perełka Adriatyku.