Jeśli chodzi o wczasy za granicą to jest różnica w cenie czy jedzie sie przez biuro podróży czy na własny koszt
Krynica Morska i pole namiotowe. Rzut beretem do plaży. No i towarzystwo dzików - bezcenne :-)))
Kołobrzeg i okolice(Dźwirzyno i Mrzeżyno)-zaś Grzybowa nie polecam, za daleko do plaży i jest straszna nuda
Jak jeszcze kiedykolwiek będę mieć okazje pojechać nad nasze Morze to zabiorę przede wszystkim gumiaki i płaszcz przeciwdeszczowy.
Ja bym odwiedziła Jastrzębią Górę. To były czasy tam pojechać i pod tę górę wychodzić. Miłe wspomnienia pozostały.
kiedyś tak teraz to jastrzębia dzióra. lepiej jechac do większej miejscowości takiej jak władysławowo , ustka, łeba ,kołobrzeg czy hel na deszowo-pochmurne dni a na pogodne dąbki białogóra gdzie jest piękna piaszczysta plaża . wybór należy do ciebie. ceny noclegów są podobne wszędzie i zależy od ilości dni i pory która wybierzesz.
Przebrno - ostrowiecki ośrodek wypoczynkowy. polecam super
haj.ja też troche znam polskie wybrzeże i tak jak ktoś pisał najbardziej polecam-- Dębki-- cudna wioska z przecudną plażą.Jeżdżą tam polskie "gwiazdy"z rodzinami;p
Ja w tym roku na Krete,bo tam jest pewniak.
Polecam- Stella Palace:))