Sama widziałam 20.99 zł
PIS twierdzi że mamy tanie paliwo haha po 5zł a za Tuska było po 6zł tylko za Tuska baryłka ropy kosztowała 120 dolarów a teraz baryłka kosztuje 55 dolarów widzicie jak was rząd okrada
Nie rozśmieszaj mnie 22:18.
To jest prawda. Wszystko do sprawdzenia. Tam było. Wpewnym momencie baryłka kosztowala nawet 130 $
No pewnie,wszystko do sprawdzenia
https://www.e-petrol.pl/notowania/rynki-zagraniczne/stacje-paliw-europa/pb95
kij z benzyną, ale za chwilę podniosą akcyzę na alkohol i wyroby tytoniowe. Może to zmobilizuje elektorat PiSu do zastanowienia się. Mało tego to są informacje przed wyborami, aż strach pomyśleć co opodatkują już po wyborach lub gdzie wcisną następne parapodatki.
23:50 patol. Tylko uzywki ci w tej pustej glowie.
Właśnie udowodniłeś/aś, że pusta głowa to twoja domena, a problem z rozumieniem tekstu czytanego u ciebie jest nagminny.
Niech podnoszą. Polacy za dużo piją i warto to zmienić. Jeśli o mnie chodzi to alkohol może kosztować nawet miliony a ja i tak na PIS zagłosuję bo rządzą bardzo dobrze i to widać.
jak rządzą dobrze? że tojuż jest POLIN
Dla mnie wszelkiego rodzaju fast foody powinny kosztować milion, a kebaby dwa razy tyle, bo Polacy za dużo ich jedzą, a na PiS nie zagłosuję tak samo jak na PO i wszystkie te odłamy. Mam już dość tego betonu.
Dla mnie liczy się cena końcowa a ta jest teraz dużo niższa niż za rządów Tuska. Akcyza się nie zmieniła, jest cały czas ta sama.
Za to cena za baryłkę obecnie jest o połowę niższa. To też składowa ceny
A w tym momencie sytuacja wygląda tak https://www.money.pl/gospodarka/budzet-juz-sie-nie-spina-kasa-panstwa-po-lipcu-prawie-5-mld-zl-na-minusie-6418797206247041a.html?utm_campaign=sgf&utm_medium=mny&utm_source=fb
ciemny lud tego nie przeczyta - zbyt trudne
Myślisz niedorozwoju psychiczny z 12:32 że swą pogardą coś zyskasz?Gwarantuje ci że wręcz odwrotnie.Napisz jeszcze w czyich rekach jest money.
Co za różnica skoro przytacza dane z min finansów? Tego zmyslic się nie da. To twarde dane.
A miał być na plusie?