Kolejny bystrzak. Wysokość składek określona ustawą o systemie ubezpieczeń społecznych jest bez zmian. Wzrosła zaś kwota minimalnego wynagrodzenia, a przez to i przeciętnego i to czyni tę różnicę...bystrzaku.
Chyba chodziło ci o "szalom"...chyba, że o salon...nie wiem. :))
Oczywiście wszystko jest bez zmian, a pieniądze rządzący wezmą ze szkatułki ze złotem, którą znajdą na końcu tęczy. Chociaż nie, przecież szczują na LGBTQWERTY, a to ich tęcza.
Salom to ksywa. Chciałaś być bystra, a się nie udało. Ojej.
Fela mafia zwana rządem uprawia kreatywną księgowość, ale to niedługo rypnie i wtedy będzie lament. Tylko szkoda, że za błędy tych fachowców zapłaci całe społeczeństwo a nie tylko wyborcy PiS. Morawiecki kłamie ludziom prosto w oczy. Wystarczy posłuchać co mówił wczoraj na temat służby zdrowia.
Mafie Vatowskie przerzuciły się na sprowadzenie nielegalne śmieci i ich późniejsze podpalanie. Także dla nich nic się nie zmienia.
Fela piszesz o szarży widać źe nadal myślisz o HUSARZU
Chyba nikt Mądry nie wierzy w te Kłamstwa mateusza
Husarzy i inne statuetki zostawiam niedowartościowanym ludziom infantylizującym rzeczywistość poprzez jej sprowadzanie do pozorów . Prawdzie nie jest potrzebna żadna otoczka/tło. :))
Ty to chyba w urzędzie pracujesz i to raczej nie był komplement.
Bajka dla tych, którzy z matmą są na bakier.
"Ciemny lud kupi" wielki sukces rządu bo przecież nie zauważy ani podwyżek ani kradzieży pieniędzy z OFE
matołuszek jak zwykle zakłamuje rzeczywistość:
W projekcie ustawy budżetowej na 2020 r. ani w jej uzasadnieniu nie ma punktu pt. "wypłata trzynastej emerytury". Premier Morawiecki i inni czołowi politycy PiS obiecują jednak, że wprowadzą rozwiązanie, jeśli partia wygra wybory. Jest to więc rodzaj politycznego kontraktu.
W górę ceny alkoholi (wódka, wino,piwo), papierosów. Nie wszystkich to dotyczy, ale wiadomo, że z zakupu tych produktów rząd zyskuje krocie.
a ceny cały czas rosną
Ja tam nie odczuwam wzrostu tych cen. W sumie zawsze rosły a mnie ciągle brakowało. Teraz nie brakuje więc jestem zadowolony. Maruderom i zwolennikom opozycji mogę poradzić maść na ból tylnej części ciała.
Bajki to opowiadał kiedyś Tusk o zielonej wyspie.
a ceny rosną i rosnąć będą
Kiedy nie rosły 12:27 ? Teraz przynajmniej wzrosła też pensja minimalna, doszło 500 + i ogólnie zarobki poszły w górę. Nie jest tak źle.