A CIT już obniżono z 19% do 15 %.
a małe sklepiki pozamykano, a lekarzy wygoniono. Czyli plus. Felicità :D
Strollowali to goście...w tym też ty, którzy merytorycznie nie odnieśli się do mojego wywodu prezentującego tok rozumiwania. Zresztą. Czekajmy na ruchy prezydenta. Czas pokaże. :))
Dla mnie to nie ma co czekać, bo ostatnie 4 lata i spadek wartości nabywczej pieniądza jest wystarczającym dowodem w sprawie. Ten tok postępowania "dobrej zmiany" tak samo jak i "poprzedniej zmiany" nie rozwiązuje żadnych problemu, a można by stwierdzić, że je generuje.
Wskaźniki wskaźnikami a życie życiem. Nie wiem jak ty ale ja codziennie robię zakupy, opłacam rachunki i widzę ile mi zostaje.
To dziwne bo mnie teraz zostaje dużo więcej niż kiedyś.
Gdybyś miała firmę, to byś odczuła wzrost cen. Wystając w kolejce do MOPSu możesz tego nie zauważać.
Tania siła robocza ci się skończyła ? Bardzo dobrze. Dosyć wyzysku.
Jesteś wart tyle ile przynosisz zysku. Jeśli ktoś ci płaci za mało wg ciebie to znaczy, że tyle twoje doświadczenie i wiedza jest warta. Łatwiej narzekać niż zacząć się rozwijać, prawda? twoje życiowe niepowodzenia to zapewne wina prywaciarzy. Oh!
W takim razie sam sobie pracuj na siebie 00:27 a ludziom daj spokój. Tania siła robocza to już przeszłość i jak widać niektórzy "Janusze biznesu" z Ostrowca mają z tym olbrzymi problem. O co te żale ? Zakasać rękawy i do roboty jak nie chcecie ludziom płacić.
na szczęście w większości zawód jest automatyzacja, która rozwiązuje ten problem
Pewnie robili je Ci sami specjaliści, co są w GUS i Ci co robią sondaże. Fakt można ufać teorii, gdzie praktyka naoczna świata wokół mnie mówi co innego. Do prawdy wierze, dla samej wiary, bo ktoś mi powie, że tak jest.
Nieźli specjaliści to w UM Ostrowiec pracują. Tak nam w raporcie o stanie gminy Ostrowiec "namalowali", że mucha nie siada..lepiej jeszcze niż w PRL- u, a ile w tym prawdy o realiach naszego życia tutaj zostało, to wiemy...4 miejsce od końca miasta na dnie.
Fela zakończ duraka z siebie robić
Zaklinasz rzeczywistość 16:12 ale nic ci to nie da.
Jedno zdanie doskonale oddaje ten plan:
"Budżet państwa bez deficytu, ale przedsiębiorcy z wyższymi składkami na ZUS"
i już wiecie skąd i jak będzie to realizowane.
Salom