Może jest budowlańcem albo coś sprzedaje, a może po prostu ma ludzi od tego, aby pisali za niego. Natomiast Ty pouczając innych i pisząc jak pisząc po prostu jesteś niewiarygodna. Chociaż słowo lepiej tu pasujące to HIPOKRYZJA. :D
W taki sam sposób jak ja Tobie. Z mojego punktu widzenia to jesteś zwykłym trollem omamionym tymi propagandowymi hasłami. Być może to mój błąd, bo nie popieram ani PiS ani PO i nie jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy chcą coś zmienić w tym kraju na lepsze, a nadal wybierają ludzi, którzy jak zwykle chcą zrobić lepsza wersje socjalizmu (systemu, który tylko znają). :D
Może wrócimy w to miejsce rozmowy, bo trolle potem zaatakowały i próbowały rozmyć wątek.
Do tej pory rozumialeś dobrze, tylko małe ale, teraz będziesz płacić 17% podatku zamiast 18 zachodzi asymetria 17 < 18. Drugie to wydajemy tyle ile mamy przychodów. W czym problem?
Tak się wtrącę odnośnie tej kłótni. Jak może płacić podatku 17 czy 18 skoro dużo artykułów ma naliczane 23%?
Chodzi o podatek dochodowy gościu 14:43.
Jeśli pisał o podatkach i parapodatkach to chyba nie miał na myśli tylko podatku dochodowego. Nieźle strollowaliście, ale wychodzi na to, że nie do końca zrozumieliście wypowiedz.
Pozdrawiam
Nie wiem co miał na myśli. Podatek dochodowy będzie zmniejszony z 18 na 17 % i to bardzo dobra wiadomość.
Czyli tak naprawdę nie to ma znaczenia, bo np. opłaty za wywóz śmieci i kilka innych to równoważą z nawiązką. Eh
Bzdury opowiadasz 15:09. Na siłę bronisz tezy, której obronić się nie da.
Ilość pieniędzy pozostająca w portfelu mimo pseudo-obniżenie podatków broni się sama.
Myślisz, że każdy ma minimalne, nierobie?
Akurat mało mnie interesuję minimalne, bo to nie mój przedział. Bardziej mnie interesują wspomniane para-podatki ukryte wszelkiego rodzaju opłaty pod różnymi pretekstami. Oczywiści to najbardziej dotyka klasę średnią, bo nic nie dostaje, a musi finansować to tzw. mityczne "uszczelnianie VAT'u"